sunnuntai 16. elokuuta 2009

Hiljaisuuden kaipuuta


Heräsin juuri iltapäivätorkuilta, mikä on minulle melko harvinaista. Kurkussa tuntuu vähän kipua, nenä vuotaa ja olo on ollut muutenkin tukkoinen, ehkä orastavaa flunssaa. Olin luvannut mennä mustikkaan ystäväni kanssa mutta peruin menoni aamulla, en jaksanut lähteä metsään tällä ololla. Olen tänään enimmäkseen makoillut ja lueskellut. Sen verran liikkeessä kuitenkin olen ollut , että piipahdimme miehen ja tyttärensä kanssa Rovaniemen Wanhoilla Markkinoilla, mukavan tunnelmaisessa kolmepäiväisessä toritapahtumassa, minkä ovat kasanneet kokoon Rovaniemen nuoret kulttuuripersoonat ja ihan ilman kaupallista markkinahumua.Ehkä tämä väsy olo on kehoni tapa ilmoittaa minulle että pysähdy ja lepää. Viime aikoina on ollut sen verran reipasta menoa sekä töissä että vapaa-ajalla. Eilenkin siivottiin koko talo heti aamutuimaan ja sitten kylästeltiin ja sitten meille tuli vieraita illaksi. Ja viime viikolla oli iltamenoa peräti kahtena iltana ja töissäkin oli kiireinen viikko. En jaksa enää noin kiireistä tempoa, täytyy tunnustaa se nyt itselle. Kumma juttu ettei tuota tahdo oppia, nimittäin itsensä kuuntelua. Nyt kaipaan hiljaisuutta ja rauhaa. Tulevalla viikolla lupaan itselleni molempia.

5 kommenttia:

 1. Santtuanneli täällä!
  Voi miten on tuttua tuo yli omien rajojen menemisen kanssa. Minullekin sitä sattuu aina vaan uudestaan ja uudestaan hyvistä päätöksistä huolimatta ja sitten sitä sairastuu. Tänäänkin olin aika tiukoilla ollessani kuusi tuntia polttavassa helteessä ja hoipuin kotia mutta kylmä suihku ja päiväunet saivat olon aivan toiseksi. Onneksi!

  VastaaPoista
 2. Lepoa ja rauhoittumista..siitä se taas sitten lähtee..

  VastaaPoista
 3. Uskoopi nyt kehoaan ja leppääpi!

  VastaaPoista
 4. Kyllä se on kroppaansa kuunneltava. Minäkin olen suosiolla levännyt jo monta päivää mutta kevyttä flunssaa tämä on eikä mitään vakavampaa. Muistahan lepäillä ja ottaa kevyesti. Ihanan syksyisiä jo nuo sinun krysanteemikuvasi. Ovathan ne krysanteemeja kun niin huonostitunnen kukkiakaan. Terveisiä Kirkkonummelta Marja-Leena

  VastaaPoista
 5. Minusta tuntuu, että elokuun aurinko vielä lisää noiden kukkien rehevyyttä. Niitä katsoessa tulee hyvä mieli.

  Aika on ottaa iisistikin. Se aika on varmaan nyt.

  VastaaPoista