lauantai 21. helmikuuta 2009

Haasteellinen harmaa

Pitkästä aikaa käväisen täällä toisessa blogissani. Muutan tänne joku päivä kokonaankin mutta siihen asti olkoon piilopaikka ja kokeilupaikka. Tällä hetkellä ei ole aikaa syventyä Bloggerin saloihin , vaikka täällä moni asia kiinnostaa enemmän kuin Vuodatuksessa.

Kuvien kanssa taiteilu täällä tuntuu helpommalta , samoin blogin ulkoasuun vaikuttaminen.

Ulkona on tänään harmaata ja myrräkkää. Haasteellinen keli kuvata. Ensin tuntuu ettei luonossa ole mitään mutta kun tarkemmin katsoo, alkaa erottaa sävyjä ja yksityiskohtiakin.4 kommenttia:

 1. Kuviesi harmaan eri sävyt ovat kiehtovia. Ensimmäisenä katseeni osui juuri alimman kuvan taustalla utuisiin yksityiskohtiin.

  Olet myös saanut lumihiutaleet vangittua kameraan keskimmäisessä kuvassa. Yritin samaa temppua minäkin, ties kuinka monennen kerran. Pokkarilla se taitaakin olla melkoista taiteilua. Kohta puran kuvat ja katson, olenko onnistunut edes sinne päin. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Celia;käynpä katsomassa miten olet onnistunut. Toivottavasti siirrät kuviasi blogiisi.

  VastaaPoista
 3. Mrs V;
  Kaamosvalossa kerron elämästäni pääpirteittäin. Suhde R:aan oli erovaiheeseen liittyvä irtiottosuhde, jos sen vaikka noin määrittelisi näin jälkikäteen.

  VastaaPoista
 4. Eli kuka on nykyinen kumppanisi ja miten päädyit häneen? Mikä hänestä tekee paremman kuin entisesi? Minulla on hankala tilanne menossa ja tuntuu välillä että olen kahden miehen loukussa... En tiedä mikä selvittäisi tilanteen..

  VastaaPoista