perjantai 17. huhtikuuta 2009

MINÄMINÄMINÄ -loman viimeinen päiväKotirannan joutsenia viime syksyltä. Vielä ei joutsenia ole täällä näkynyt!

Tänään aamulla täytyi hierasta silmään kun ulkona satoi kunnolla lunta. Lapin kevät on tosiaan oikullista. Nyt iltapäivällä aurinko paistoi taas täydellä tehollaan ja lämpöasteitakin oli lähes kymmenen! Pukeudu siinä sitten sopivasti.

Viimeinen lomapäivä on ollut yhtä rento kuin koko lomaviikkoni! Olen sujuvasti aloitellut aamuni
Tie Avonleaan-sarjan ja kahvikupin kanssa. Terveisiä vaan muillekin tuon menneen maailman ystäville, sarja on lempeän ihana, todellinen hyvän aamun aloitus:-)
Taidan opetella tallentavan digiboxin käytön ja nauhoittaa sarjaa jatkossa.

Tänään oli kalenterissa kampaaja, eikä päivään sitten muuta sopinutkaan. (Miten ihmeessä taas sopeudun maanantain tiukkaan työrytmiin? ) Olen etsinyt jo viime syksystä sopivaa kampaajaa, Hiukseni ovat tuuheat ja luonnostaan kiharat, lisäksi harmaantuneet. Harmaantumista olen peitellyt värjäämällä ja siihen ongelmaan olen hakenut yhteistä kieltä kampaajien kanssa. Nyt tuntui, että sopiva löytyi. Hän itse otti asian puheeksi ja ehdotti hiusten vähittäistä vaalentamista ja harmaanvaalean värin asteittaista käyttöönottoa, pois punaisista ja tummanruskeista sävyistä. Tänään jo laitettiin raitoja ja voi että tuntuivat hiukset pitkästä aikaa hyviltä!

Niin hyviltä, että laitoin Miehelle tekstarin, että veisi minut illalla syömään ja stand up -esitystä katsomaan! Sopiva lomaviikon päätös itselleni. Mies lupasi kyllä heti.

Kävin myös kaupungilla ollessani ajan kanssa kaikki silmälasiliikkeet läpi kun haluaisin keyemmät ja juhlavammat silmälasit kesäksi ja juhliin. Nyt minulla on turhan raskaan oloiset kehykset. Turhan hintavia vain ovat kehykset ja etenkin linssit edelleen. Minusta naisihmisellä pitäisi olla useammat lasit, joita vaihdella tilanteen mukaan. Onko teillä käytössä useampia silmälaseja?

Tämä lomaviikon olen omistanut täysin omalle hyvinvoinnilleni. En ole muita kotihommia tehnyt kuin siivonnut oman vaatekaappini ja lipastoni. Ikkunat ovat pesemättä, samoin sauna. Muutenkaan ei ole edes kunnolla viikkosiivousta tehty. Pikaisesti pahimmat koirasotkut olen imuroinut sentään pois. Olen lukenut, ulkoillut, käynyt jumpalla, hieronnassa, kasvohoidossa ja nyt viimeksi kampaajalla. Ostin kosmetologilta ihanan kasvoampullikuurinkin jälkihoitoon.

Vähän haikea olo on kun viikko on lopullaan. Mutta onneksi on kevät tuloillaan tännekin. Pidennettyjä viikonloppuvapaita on pari ennen toukokuun lopun Mallorcan lomaa ja kesälomalle jään viikko juhannuksen jälkeen. Kaikenlaisia mukavia orastavia suunnitelmiakin tulevalle syksylle on tässä viikon aikana tullut mietittyä.

Mutta nyt lähden koiralenkille ja sen jälkeen ulos syömään ja teatteriin!

Rentouttavaa viikonlopun alkua teillekin blogiystäväni!


10 kommenttia:

 1. Loman viimeinen päivä se on yleensä vähän haikea.

  Vaan tässäpä on mies, joka aloittaa yhden pätkän juuri viikon kuluttua! Ja-huu! Mitään ekstriimiä ei sille lomalle ole suunniteltuna, mutta seuraavalla, toukokuun lopussa olevalla, lähdetään vähän maailmalle...

  Että ei kun tervetuloa raatajain joukkoon takaisin.

  VastaaPoista
 2. Äijä! Kiitosta vaan, onneksi on viikonloppu vielä välissä.

  Sellainen loma on hyvä missä ei ole erityisempää ekstriimiä suunniteltu vaan voi kehitellä sitä ihan itse. Minnekä päin maailmaa mahdat lähteä toukokuun lopulla? Silloin meinaan lähden minäkin lomailemaan!

  VastaaPoista
 3. Kuulostipa ihanalta ja oikein hemmotteluviikolta lomaviikkosi.

  Mukavaa iltaa ja leppoisaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Aika unelmaloma ja -päivä ollut.
  Kadehdin avoimesti kaikkia, joilla on luonnostaan taipuisa tukka. Se on melkein aina hyvännäköinen, toisin kuin suora. Onneksi löysit hyvän kampaajan, värinvaihto on arkaluontoista hommaa.

  Yhdet rillit on vain käytössä, tulevat niin kalliiksi. Sitten isot aurinkolasit vahvuuksilla, nekin ensimmäistä kertaa (ihanat!). Minusta Kelan pitäisi tulla rilleissä vastaan, koska ilman niitä näkisin vain kahdenkymmenen sentin päähän tarkasti.

  Kuva on upea! Minä rajaisin sitä reilusti ylhäältä ja hiukan alhaalta. Silloin huomio kiintyy sinne, mihin on tarkoitus.

  VastaaPoista
 5. Kuulostipa hyvältä koko lomaviikkosi, onnittelut! On aikamoinen aarre omistaa oma hyvä kampaaja. Monia vuosia haaveilin/etsin sellaista ja nyt on ollut jo vuosia. Kyllä synkkaa ja onnistuu. Tuntuu kuin oma habitus olisi hänen avullaan löytynyt ja kohentunut. sen myötä itsetuntokin saanut vahvistusta. Joten arvokastahan sellainen kaampaaja on omistaa!

  Hyvältä kuulostaa tuo loppuillan suunnitelmasi. Ihanaa lähteä noin yks`kaks innostus fiiliksen myötä.
  Oikein nautinnollista teatteri ja ravintolailtaa!

  VastaaPoista
 6. OIkein hyvän kuuloinen loma ja mieskin vielä tulee, jesh, pidä kiinni tuollaisesta miehestä! Toivottavasti olet saanut akkuja ladattua tulevaa viikkoa varten.

  VastaaPoista
 7. Painovirhe paholainen. Piti kirjoittaa, mieskin vielä tukee...

  VastaaPoista
 8. Arleena; hemmotteluloma on joskus
  tarpeen. Minulle se joskus oli nyt.

  Katriina; nyttemmin olen tosi tyytyväinen hiuksiini, mutta tietenki oli aika jolloi inhosin pehkoani ja toivoin sileää, tyylikästä tukkaa!
  Kokeilenpa, miltä kuvaa näyttää selkeämmin rajattuna, kiitos palautteesta!

  Rita; enemmänkin pitäisi tehdä asioista spontaanisti, extempore. Ilta oli tosi mukava!

  VickiLi, akut ovat hyvin latautuneet. Eri asia on kuinka äkkiä lataus taas häviää! Mies on meillä aina valmis äkkilähtöihin, ainakin toisen esittämiin. Itse ei niitä kovin herkästi ehdottele. Mutta hyvä niinkin!

  VastaaPoista
 9. Teillä on hurjan lumista vielä. Kuviasi on kiva katsella, kun meillä näkyy paljas maa, jossa ei kasva vielä oikein mikään. Nytkin on ihan hirveän kylmä, viisi astetta pakkasta, mutta onneksi aurinko paistaa ja iltapäivällä on varmaan taas lämpimämpää. Pitää kuitenkin kaivaa taas talvivaatteet päällensä, kun ulos lähtee.

  Taipuisa tukka minullakin, ja se mokoma taipuu juuri sinne, minne itse haluaa, eli toinen puoli sisäänpäin ja toinen ulospäin, ja pälaen tukka ehdottomasti eteenpäin. Taivuttele siinä sitten tukkaa. Minä olenkin ratkaissut ongelman niin, että annan sen taipua minne haluaa. ;)

  Ja silmälaseja tosiaankin saisi olla useammat, mutta kun silmälasit maksavat yli tonnin, niin ei niitä pahemmin vaihdella. Odottelen parhaillaan uusia pokia tulevaksi. Samalla saan aurinkolasitkin, elämäni ensimmäiset vahvuuksilla. Ihanaa! :)

  VastaaPoista
 10. Celia; arkilookissa minunkin kiharani sojottavat minne haluavat. Aina joskus yritän saada ne kuosiin, etenkin sen jälkeen kun olen ollut kampaajalle. Mutta kun aina on kiharat niin sitä tulee mukavuudenhaluiseksikin, ei viitsi föönejä eikä rautoja käsitellä.

  Täällä tosiaan talvset kelit jatkuvat. Vaikka päivällä onkin lämpöasteita niin yöpakkaset pitävät huolen tasapainosta.Ei pääse liikaa lumi sulamaan!

  VastaaPoista