maanantai 20. huhtikuuta 2009

Voimakävelyllä


Työviikko alkoi pyöräilyllä töihin. Olen päättänyt pyöräillä työmatkat kesälomaan asti. Aikaa kuluu n. 25 min ja matkaa kertyy 7 kilometriä suuntaansa sopivasti ylämäkeä välillä.
Ostin pojan häihin numeroa pienemmän mekon (koko M) eli se tarkoittaa käytännössä kymmenen voipaketin suuruista painonpudotusta vähintäänkin vielä. Paljon muutakin saa tehdä jotta ylimääräiset voipakat kehosta saa häviämään. Mutta tuntuupa siltä etten ole täällä blogimaailmassa yksin painonpudotusongelmineni! Työpäiväkin sujui mukavasti. Maltoin pysytellä omassa huoneessani ja pitäytyä kauempana työyhteisön kuhinoista. Työhuoneeseeni oli jopa ihana palata, koska ennen lomaa sain pöydän ja paperikasat raivattua ja järjestettyä. Kaikenkaikkiaan tuntuu keväiseltä ja toiveikkaalta olo vaikka on maanantai!

Viikonloppuna oli säpinää sopivasti kun perjantai-iltana olimme ulkona. Standup-esitys oli juuri niin viihteellisen hauska kun odotimmekin kun aiheena oli "mitä nainen haluaa" ja esittäjänä ja käsikirjoittajana mieshenkilöt. Tekee hyvää käydä välillä jossain kotiseinien ulkopuolellakin, vaikka kuinka vaikeaa sieltä olisikin itsensä liikkeelle saada.

Lauantai-iltana meillä olikin sitten vieraita. Miehen hyvä ystävä avovaimonsa ja parin lapsukaisen kanssa olivat istumassa meillä iltaa. Pariskunta on melko tuore hekin, joten meillä riitti kokemusten vaihtoa kypsän iän suhteista.Iltakävelyn teimme Miehen kanssa äsken jokivarren suistoihin jälleen kerran. Kohta jäälle ei enää ole menemistä, mutta nyt siellä on vielä aivan upeaa. Eilinen myrsky teki upeita muodostelmia jään pintaan ja rannoilla kestää kävellä missä vaan kun on hankikanto. On aivan sellainen tunturillaolo kun joka puolella on avaruutta ympärillä. Ilta-aurinko paistoi upeasti vielä kahdeksan maissa. Tänään oli hyvä päivä.

11 kommenttia:

 1. Kuulostaapa raikkaalta tuulahdukselta tuo työhönpaluusi! Olin juuri tapaamassa pizzan merkeissä kahta työkaveriani, ja pohdin, minkälaista paluu mahtaa olla pitkän poissaolon jälkeen. Jännittäähän se.

  Upea jääkuva alhaalla!

  VastaaPoista
 2. Hyvältäpä kuulostaa fiilikset, kiva. Mainio mahdollisuus noin hyötliikunnan kautta edistää painonpudotusta.

  On muuten hyvä konsti, ostaa jotain houkuttelevaa asua, niin johan nousee motivaatio laihduttaa. Ja juhlat ovat hyvä vauhdittaja asian eteen. Minullakin on matka edessä kesäkuun puolessavälissä ja tarkoitus näyttää garderoopissaan hyvältä. Valitettavasti tuomosta mahdollisuutta kuin sinulla, pyöräillä töihin, ei ole. Pitää vain pitää farkkuja yms vaatteita näkösällä ja päällä, niin muistaa mistä on kyse, jos alkaa vyötäröltä oikein puristaa.

  Oikein hyvä alkanutta viikkoa ja työn iloa!

  VastaaPoista
 3. Katriina, olenkin miettinyt että koska mahdat palata töihin.Omalla työpaikallani on yksi ihminen ollut pois viime kesästä asti ja hän on käynyt silloin tällöin meitä moikkaamassa ja myös pohdiskelee miten osaa tulla takaisin pitkän poissaolon jälkeen. Toivottavasti sinun työyhteisössäsi ymmärretään, ettei heti tarvitsisi täysteholla aloittaa. Joskus mietin että pitkien poissaolojen jälkeen palaajilla pitäisi olla mahdollisuus jonkinlaisen lyhennettyyn viikkoon, pehmeään laskuun.

  VastaaPoista
 4. Joo, minä kans ihailin tuota jääkuvaa, unohdin sanoa. Siitä huokuu oikein kevätillan kävelylenkin tunnelma

  VastaaPoista
 5. Rita; olen itsekin onnellinen tuosta pyöräilymahdollisuudesta. Matka on just sopivan pituinen, että jaksaa aamulla. Mekkohomma vähän hermostuttaakin kun ei ole varaa kyllä hankkia uutta silkkimekkoa. Toisaalta olen pakon edessä-ihminen, minuun tehoavat parhaiten deadlinet ja muut pakkojutut. Mukavaa alkanutta viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 6. Tosiaankin on hieno jääkuva.

  Täällä ei ole jäistä enää tietoa, meri rynnii valtoimenaan, vaan kylmä on, ja häijy viima!

  VastaaPoista
 7. Äijä, täällä oli eilen ihan kamala ilma. Tosi kova tuuli, oieastaan myrsky puhalsi ihan vaakasuoraan. Jäät ovat vielä vahvat, kärsii kulkea ihan keskellä jokeakin vielä!On vaan ihan kirkasta jäät ja tosi liukasta, eilinen puhuri kun pyyhkäisi lumet pois!

  VastaaPoista
 8. Jääkuva on upea!!!Mie kävin eka kertaa pyöräilemässä sunnuntaina. Viima otti korviin.

  VastaaPoista
 9. Tosi upea kuva tuo alempi! Mun pyörä on myös laitettu ajokuntoon, mutta aamulla on vielä aivan liian kylmää touhua, ehkä ensi viikolla....

  VastaaPoista
 10. Voi minä luulin, että vedenpinta on kauniilla raskailla laineilla alimmassa kuvassa. Ihailin sitä se on kuin maalaus.

  Kun luin kommentteja, huomasin, että jäinen joen pintahan se on.
  Mutta ei himmennä kauneutta. Ihana.

  Se paino, se on niin raskas kantaa :), kun tietää, että pois pitäisi pudottaa.
  Pudotus ottaa koville. Mutta lopputulos ilahduttaa.

  VastaaPoista
 11. Vicki Li, kiitos! Pyöräily on tähän aikaan vähän toista kuin kesän lämmössä. Mutta tietääpä jotain tehneensä kun veivaa ylämäkeä töihin ja kotiin! Voipakat vyötäröltä sulaa:-)

  TuuliS; etkös sinä asu paljon etelämpänä kuin minä? Tarkeneminen on pukeutumiskysymys. Enemmän haittaa täällä liukkasu, siihen auttaa nastarenkaat. Ne minulla on.

  Arleena;
  Kovaa työtä ja sinniä vaativaa on laihduttaminen, kilojen hankkiminen on paljon helpompaa ja hauskempaa!

  VastaaPoista