tiistai 16. kesäkuuta 2009

Seitsemän vuoden sykli


Aika menee kuin siivillä ja tuntuu etten ehdi koneelle lainkaan tai oikeastaan en malta. Vaikka kelit ovat kamalat (lue kylmää, sateista, sääskiä) niin olin eilenkin pihalla illalla melkein yhdeksään. Kovin säätila kyllä vaihteleekin. Eilen aamulla oli kaunis aamu, pyörällä tarkenin töihin ajella teepaidassa.

Töitä on vielä ensi viikko ennen kesälomaa. Tänään mennään yhden työkaverin kesämökille työryhmän kanssa ja huomenna on vapaapäivä, joten kevyt on tämä viikko töiden kannalta. Tervetullutta keveyttä tiukan ja raskaan kevään jälkeen. Olen vakavasti harkinnut nelipäiväseen työviikkoon siirtymistä syksyllä, olen siitä jo töissä puhunutkin ja se on mahdollista. Katsellaan nyt ja annetaan ajatuksen muhia lomien ajan.

Viikonloppu naisten kanssa perinteisissä kesän avajaisissa sujui hyvin niin kuin aina. Paljon on taas ehtinyt tapahtua naisjoukollemme, mukavia ja vähemmän mukavia asioita. Mutta sellaistahan elämä on! Tosin mietimme kun nyt reilun seitsemän vuoden ajan olemme usean kerran vuodessa tavanneet, että ensimmäiset seitsemän vuotta olivat melkoista myllerrystä kaikilla. Jospa nämä seuraavat seitsemän vuotta olisivat tasaisempia ja seesteisimpiä!

Mutta nyt on kiirehdittävä töihin. Pitäkää huolta itsestänne ja toisista siskot ja veljet!

2 kommenttia:

  1. Näin se elämä yleensä menee, sykleissä. Hyvät ystävät ovat tosiaan ihana asia. Hyvää juhannusviikkoa ja sitten lomaa!

    VastaaPoista
  2. Villiviini; hyvät ystävät ovat melkeinpä elinehto! Toivottavasti oma juhannuksesi sujuu hyvin, vaikka vaikeaa aikaa elättekin läheistenne suhteen!

    VastaaPoista