keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Huolenkantajat


Guatemala worry dolls

Here are some tiny people you to keep.
So you can have good night sleep
put them under your pillow when the day in through
and let them do all the worrying for you.

Gimuli, pian tuleva miniäni, toi tullessaan minulle nämä pienet huolenkantajat. Ohjeena oli, että illalla ne on pistettävä tyynyn alle
ja annettava niiden kantaa huolesi.

Onneksi huoleni eivät ole kovin suuria tällä hetkellä. Sopivat näille minihuolenkantajille.
Näin kolme yötä ennen h-hetkeä risteilee päässä lähinnä kaikenlaisia logistiikkaan liiittyviä
juttuja. Kun järjestelyissä pyörii paljon väkeä ja hääpaikka sijaitsee matkan päässä niin koko ajan on tunne siitä, että mitä tai ketä oikein täytyi tuoda tai viedä. Ja kuka nukkuu ja syö missäkin.
Tämä puoli on minun vastuullani, olen luvannnut huolehtia, että järjestelijät saavat vatsansa täyteen ja ovat siellä missä pitääkin. Kohta lähdenkin hakemaan toista bestmannia ja vahvistinlaitteita...

Toinen kestohuoli on tietenkin säätiedotus. Olen seurannut kaikkia mahdollisia säätiedotuksia ja tietenkin valinnut niiden joukosta aina sen parhainta lupaavan:-)
Olemme myös porukailla suggeroineet itsemme kestämään myös huonomman sään; Suomen kesä on oikukas, sade tuottaa onnea, veljen kesäjuhlissakin viime kesänä satoi ja oli kylmä, mutta oltiin ulkona eikä säätä juuri muistanutkaan kun juhlat olivat mukavat eli tärkeintä on ihmiset ja tunnelma.

Huolta tai pikemminkin jännitystä tuottaa tietenkin myös häävieraat, onhan mukana myös kaksi ex-miestäni ja paljon heidän sukuaan. Poikieni isä laulaa ja soittaa veljiensä kanssa mm. häävälssin nuorille ja muutenkin musisoi, toinen ex-Mies sen sijaan majoittaa maalle useita vieraita, joten kiitettävästi ovat molemmat olleet mukana. Sukuun minulla on aina ollutkin hyvät välit joten aivan turhaan taidan jännittää.

Hääparilla on hyvät avustajat, kaasot ja bestmannit. He ovat jo täällä ja mahtavasti hoitavat asioita. Pitopalvelun porukka vaikutti myös hyvin asiansa osaavilta, tarjoilupuolen olen luottanutkin heidän kokeneisiin käsiinsä!

Ehkäpä minä tosiaan jätän nämä huolet noille pikkunukille ja jatkan entiseen malliin. Tänään kohta on edessä juhlateltan pystytys ja muutenkin rakennelmien teko. Illalla viemme Gimulin suvun naisten kanssa turvesaunaan helittäväksi. Huomenna aamulla on kosmetologi ja käsien hoitoa, ihanaa hemmottelua touhun keskellä!

Ps. Jos ei ihan huolenkantajia niin ainakin huolien jakajia löytyy täältä blogimaailmastakin. Kiitos teille ystävät ja kylänmiehet ja-naiset kannustavista kommenteistanne vaikken ehdikään nyt itse vierailemaan teidän blogeissanne!


4 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa - vaikuttaa, että homma on hanskassa. Kaikki nuo järjestelyt ja yhdessä tekemiset isolla joukolla edesauttavat hyvän juhlahengen saavuttamista ja onnistuneita juhlia, uskon. Tiedämme sen tunteen, itsestään pyyteettömästi antamista/jakamista ja näin se hyvä vain lisääntyy kanssa ihmisten kesken.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä minustakin vaikuttaa. Hääjärjestelyissä on aina tuhat ja sata muistettavaa. Olen lueskellut touhujasi täältä takavasemmasta, kun ei ole ollut mitään lisättävää. :)

  VastaaPoista
 3. Huolenkantajat ovat varmaan yhtä tärkeitä kuin arkunkantajat - sitten aikanaan. Tsemppiä sulle järjestelyiden sujumiseen. Muista jossain välissä nauttiakin menosta. Ihana asia, että ex-miehesikin kantavat kortensa kekoon.

  VastaaPoista
 4. Tämäntapaisia huolinukkeja tekivät aikanaan poikani päiväkodissa. Tarkoitus oli sama, laittaa tyynyn alle ja joko antaa yön tehdä tehtävänsä tai kertoa sille huolet. Ihania huolenkantajia.

  Luin häistä, ihanat olivat :)! Onnitteluahali sinullekin!

  VastaaPoista