sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Tervetuloa arki!

Viimeinen lomapäivä sujui onnellisissa merkeissä kun saimme vastavihityn nuoren parin vieraaksemme illallisen merkeissä.

Aurinkoisena alkanut päivä vaihtui pieneen sateeseen ikäänkuin ilmoittakseen että lomavaihde on kääntymässä arjen perusrytmiin.
Hyvän loman päätteeksi ei olisi voinut olla mukavampaa iltaa.
Katsoimme yhdessä kaikki hääkuvat läpi ja kuin pisteenä iin päälle näimme vielä nuoren parin kuvat häämatkaltaan Ranskassa.
Olivat matkanneet vuokra-autolla pitkin ja poikin sellaista Ranskaa, joka oli minullekin aivan outoa. Vuoristokyliä, vanhoja linnoja ja uinuvia maalaiskyliä pittoreskeineen bed and breakfast-paikkoineen . Heräsi itsellänkin matkakuume. Tai jospa pääsisi vielä itsekin häämatkalle:-)
Sellaista ei oikein ole vielä kahdista häistä huolimatta ole osunutkaan kohdalle ellei nuoruusajan liiton Visbyn pyrähdystä lasketa!

Toisaalta nyt on sellainen olo että viisaan on aika lähteä juhlista! Melkein jo odottaa että mitähän työmaalla on tapahtunut kesän aikana. Työpaikallani kesäkin on hektistä aikaa toisin kuin monella muulla työpaikalla, jolloi kesällä kaikki pysähtyy.
Huomenna alkaa siis taas arkinen elämä kaurapuuroineen ja työmatkapyöräilyneen. Hyvästit iltaviinille terassilla auringon laskiessa. Hyvästit rauhallisille kiireettömille aamuille kullan kainalossa! Hyvästit pitkille joutilaille päiville, jolloin sai itse määrätä tai olla määräämättä tekemisistään!
Tervetuloa työ ja arkinen elämä!
Posted by Picasa

5 kommenttia:

 1. Arkea tarvitaan , jotta pyhä erottuisi. Voimia työhön , mulla sama edessä viikon päästä.

  VastaaPoista
 2. Toivon, että loma(joka kuulosti vallan ihanalta)on ladannut sinut energialla, jonka voimin taas jaksat ahertaa! Ainakin seuraavaan lomaan saakka.... Vicki Li osuu tuossa oikeaan...Niin, eihän nämä ihanat illatkaan vielä lopu!

  VastaaPoista
 3. Kun olen nyt ollut irtisanottuna ilman työvelvoitetta, niin täytyy sanoa, että sellainen vapaa lomailu ei pitkän päälle ole oikein kivaa. Minä olen kaivannut päiviini rytmiä, sitä mikä oli työssä ollessa. Sen verran olen ottanut päiviini aikataulua, että minulla on arkisin kello soimassa (ei nyt kuitenkaan niin aikaisin kuin työssä olessa).

  VastaaPoista
 4. Tuo olisi kans vielä tavoite, kierrellä Ranskaa, juuri sitä aitoa Ranskaa. Varmasti heillä oli aivan ihanaa!! Oikein hyvää työn alkua sinulle ja nauti kesästä myös!!:))

  VastaaPoista
 5. Tottapa puhut Vicki! Arki pitää olla jotta pyhä tuntuisi erilaiselta!

  Crane, onneksi on tosiaan vielä töiden jälkeenkin lämmintä ja valoa istuskella terassilla!

  Moninainen; olen itsekin kokenut työttömyysjakson kauan sitten. Terveellinen huomautus sinulta.Loma tuntuu lomalta kun se on vapaaehtoista.

  Marge; äitini, 75 v sanoi vasta, ett täytyy pysyä terveenä kun on vielä niin paljon nähtävää ja koettavaa:-) Ei taida tämä yksi ainoa elämä siihen kyllä riittää!

  VastaaPoista