lauantai 14. marraskuuta 2009

Levollinen lauantai

Jos olisin eilen tai toissapäivänä kirjoittanut tämän postauksen olisi tunnelma aivan toinen.
Otsikkona olisi voinut olla vaikka päänsärkyä perjantaina tai tuskainen torstai! Nyt on ainakin hetkellisesti ahdistus poissa ja on aikaa levähtämiseen ainakin tämä ilta. Ahdistusta aiheutti tietenkin kiivastahtinen työ-ja opintoviikko. Tämä kulunut viikko ja ensi viikko ovat ruuhkaisia molemmissa paikoissa. Olen kyllä ollut hyvin tietoinen ja yrittänyt jotenkin henkisesti itseäni siihen valmistaakin. Mutta ei esseen kirjoittamisen tai tentin aiheuttamasta ahdistuksesta pääse irti, kaipa se on tarpeellinen olotila lopputulokseen pääsemiseksi. Työasioihin pätee sama juttu. Vain ahdistuksen kautta syntyy jotain ainakin kun minä olen kysymyksessä.

Tänään oli aamulla tentti yliopistolla ja kun sieltä pääsin niin piti rientää euforisissa tentinjälkeistunnelmissa Prismaan jäsenetupäiville ja kaiken muun kaappien täydennysvaraston hankkimisen lisäksi palkita itsensä, arvatkaapa millä - ladattavalla varrellisella rikkaimurilla! Se voitti uuden ulkoilupuvun ja -kengät. Nyt viimeistään voin
myöntää olevani keskiluokkainen keskiverto lähiörouva??. Puolustuksena todettakoon, että kun on ne kolme pitkäkarvaista lapinkoiraturrikkaa talossa... on hankalaa kaivaa imuri esille päivittäin , etenkin kun imurimme ei ole mikään kevytversio.

Mies lämmittää parhaillaan taloa ja uunissa rätisee tuli. On kodikasta ja levollista, entisten nuorten sävellahja soi radiossa ja minä istun nojatuolissa ja nautin olutpullollista (näyttää olevan lauantai-iltapäivän tapani, kun viime viikon postauksessani tein ihan samaa). Kohta valmistan lohimedaljongit ja sen jälkeen lähdemme koiralauman kanssa patikoimaan kaupunkiin joulunajan ensimmäisille glögeille ystäviemme luo! Täytyy tunnustaa että molemmat tekevät minulle nyt hyvää, sekä liikunta että sosiaalisuus!

Valitettavan huonosti olen ehtinyt kuvaamaan tai osallistumaan haasteisiin. Etenkin 12 kuvaa vuodessa -haaste harmittaa kun en ole ehtinyt kuvaa ottamaan vaikka piti kuukauden 13. päivä se tehdä. Huomenna käyn kuvan ottamassa. Postaukset ja kommentoinnit ovat harventuneet, mutta kaikki aikanaan! Palaan kyllä ruotuuun taas enemmänkin jossain vaiheessa.
Onneksi reilun viikon päästä on yli viikon loma. Se tulee todella tarpeeseen, ehkä saan pidettyä joitain villasukkapäiviäkin opintojen lomassa!

Kuvassa on muuten meidän uusi tamminen ruokailuryhmä, pidän siitä kovin vaikka se jykevä onkin!

Posted by Picasa

7 kommenttia:

 1. Kivannäköinen ruokailuryhmä, tuollaisen voisin ottaa itsellekin. Pidän tammesta ja noiden tuolien muodosta. Ja rikkaimurista haaveillaan, ei vaan vielä ole tullut hankittua.

  Kova työskentelytahtisi hirvittää lukijaakin, mutta onneksi se on ohimenevää. Toivottavasti iltasi on rentouttava ja palauttava!

  VastaaPoista
 2. Minä olen tykännyt tuosta rikkaimurista. Olen ollut siinä kastissa, johon sinä nyt liityit jo kolme vuotta.

  Viikonlopun vapaa-aika on mukava ja rentouttava kiireisen viikon jälkeen.

  VastaaPoista
 3. Ahdistuksen kautta syntyy, totta. On vain käytävä ja uskallettava läpi epämiellyttävyyden ja siitä sitten lähtee luistamaan. Hyvä tuollainen vankka ruokailuryhmä ja tilavakin. Haaveilen uusivani rakkaaseen ruokapöytäämme paksumman kannen. Rikkaimuri on myös ollut haaveena. Kerro sitten kokemuksesi, onko se hyvä käytössä.
  M
  Mukavalta kuulostaa viikonloppusi.

  VastaaPoista
 4. Ruokailuryhmä on myös ihan minun makuuni! Ole varovainen ettet vedä itseäsi piippuun. Toisaalta motivoituneena jaksaa ihmeesti. Ja päinvastoin.

  VastaaPoista
 5. Hei kanssasisaret! Päivän kokemuksen perusteella suosittelen lämpimämästi varrellista ladattavaa rikkaimuria. Ainakin tämä meidän versiomme on helppokäyttöinen , toimii hyvin (tosin säiliö täyttyi heti eka kerralla, tosin imuroin sillä koko yläkerran ja meillä on ne kolme karvaturria, eikä ihan vasta siivottu). Rikkaimuri on myös kauniimpi keittiön nurkassa kuin edeltäjänsä rikkaharja lapioineen.
  Mukavaa sunnuntaipäivää teille kaikille!
  Ps. Eilinen yhdistetty patikointi-ja kyläilyreissu teki hyvää, samoin yösauna sen päälle, samoin pitkät unet, vasta heräsin ja kello on kohta 12!Täällä satelee lunta ja on todellinen kaamoshämärä. Ei muuta kuin kynttilät palamaan jne...

  VastaaPoista
 6. Kaipasin jokivarsikuvaasi 12 kuvaa sarjaan. Toivottavasti tulet ensi kuussa mukaan kahdella kuvalla.

  VastaaPoista
 7. Huhuu... Tee vaan "12 kuvaa" postaus ja kerro minulle, kun se on valmis, lisään sen käsin listaan. Ei olla niin noko nuukia tässäkään... Maija Myöhäiset ovat totta kai tervetulleita mukaan!

  VastaaPoista