tiistai 16. maaliskuuta 2010

AurinkoenergiaaMatkalaukut on jälleen purettu ja elämä asettunut tuttuihin raameihin. Hyvä niin.  Tuntuu kuin olisi ollut lomalla pitempääkin vaikka mukana oli kolme päivää tiiviitä työkokouksiakin. Eilen vietin vapaapäivää, olimme miehen kanssa molemmat varanneet maanantain lomapäiväksi kun kotiuduimme sunnuntai-iltana vasta iltakoneella. Aiemmista kokemuksista viisastuneita tajusimme varata lepoa hulinan jälkeen.

Viikonloppu meni lapsia tavatessa eri kokoonpanoissa ja tietenkin pisteenä iin päälle olivat pyhän ristiäiset. Pikkuinen poika sai komean perinteisen nimen. Ja meitä isovanhempiakin oli kahdenlaisia; aitoja ja bonussellaisia! Hyvin tulimme kaikki juttuun, riittääpä lapsella turvaverkostoa eri puolilla Suomea!

Työtahti on ollut kiivas, nyt alkaa onneksi helpottaa. Teen pääsiäiseen saakka työpäiviä vain kolmeen asti, joten ehdin vielä työpäivän jälkeen hiihtelemään jäälle. Tykkään tästä maalis-huhtikuun vaihteesta, joen jäällä on elämää ja hankikannotkin alkavat kohta.  On aika ladata tyhjentyneet akut täyteen aurinkoenergialla!

Auringolla on tosin aina se toinenkin puoli, energiaa vievä. Se nimittäin paljastaa kaikki pölyt ja jotenkin kirkkaudessaan tuo tietoisuuteen kaappien pursuavat sisällötkin,. Onneksi luin jostain juuri että "sotkuiset ihmiset ovat hyviä tekemään isoja ratkaisuja, sillä he eivät takerru pieniin yksityiskohtiin". Lause lohduttaa vaikkei kai tässä mitään isoja ratkaisuja olekaan tekeillä tällä hetkellä!

4 kommenttia:

 1. Keväältä näyttää jo siellä jokivarressakin. Ihanaa aikaa, mutta tosiaan pölyjen, sotkujen ja muiden epäkohtien raaka paljastuminen on kyllä yksi kevään kurja puoli. Samoin ruskeat tienpientareet on rumia ja roskat ladulla ikäviä, mutta kyllä sen valoenergian voimin kestää :)
  Piristäviä kevätpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Mainio lause sotkuisista ihmisistä!
  Voi siinä kyllä perääkin olla.
  Onneksi on ollut niin hienot ulkoilukelit etteivät sotkut ja likaiset ikkunat ehdi paljoa häiritä.

  Aurinkoista kuun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Tuo lause sotkuihmisistä on varmasti totta. Itse oon nyhrääjä ja pyörin pienissä asioissa, takerrun nimenomaan yksityiskohtiin. Muut tehkööt suuret ratkaisut ja päättäkööt mihin päin maapalloa kallistetaan, minä kuljen sillä aikaa pölyrätti kädessä ^^. Kevät on silti hienoa aikaa ^^. Mukava kun juhlat ohi ja onnistuneet.

  VastaaPoista
 4. Ruska; tämä on aikaa jolloin kevät tosiaan näyttää vuoron perään molemmat puolensa!

  Mk; tovottavastiloistokelit jatkuvat pitkään:-) Toisaalta sen monkä taakseen jättää ne edestään löytää, eli jossain vaiheessa on pölyrättiinkin tartuttava...

  Tuuluska; joskus toivoisin itselleni enemmän tuota nyhrääjäpuolta. Siskoni on pölyrätin kanssa viihtyvää lajia, voi aloittaa aamunkin imuroimalla??? Minusta aivan käsittämätöntä....

  VastaaPoista