maanantai 15. marraskuuta 2010

Vapauden riemua keskellä arkista marraskuuta


Monenlaista, erilaista, samanlaista....sellaista on matkalla aina. Ulkomaanystävän kanssa nostettiin kytkintä ja seikkailtiin kunnon saksalaisella perhefarkulla muutama päivä pitkin Mosel-joen viinilaaksoa ja piipahdettiinpa Luxemburgissakin mutka!

Ei ollut avoautoa Thelman ja Louisen tyylin mutta muuten fiilis oli välillä sama. Vapauden riemua keskellä arkista harmaata marraskuuta. Etenkin Ulkomaanystävällä, jonka lapset ovat vielä  tarvitsevassa vaiheessa ja elämä pyörii  akselilla työ, koti,lasten harrastukset. Eksyttiin sattumalta Cochenin pieneen viinikaupunkiin , missä juhlittiin viinin jälkikorjuujuhlia ja siellä viinituvissa oli tunnelma korkealla.

Nautittavaa oli matkata taas yhdessä. Pysähdellä kun siltä tuntuu. Syödä hyvin ja juoda hyvin . Sukellella museoihin ja kirkkoihin tai kauppoihin. Puhua ja puhua  ja puhua.Kummityttöni iiiihana balettiasu. Hän esiintyy marraskuun lopussa Pähkinänsärkijä -baletissa ja menossa on kovat harjoitukset.


Kuvasin Ulkomaanystävän pihalla olevan magnoliapuun oksan silmujen aiheet. Ovat jo valmiina odottamassa kevättä. Saksaan kevät tulee jo maalikuussa, meillä vasta paljon myöhemmin. Täällä kotona oli eilen palatessani kova pakkanen ja huuruiset maisemat.

7 kommenttia:

 1. IHANA tausta ja ihanat kuvat matkalta ja ihana kuvaus matkasta ystävän kanssa. Olen ihan myyty!

  Joku tuollainen irtiotto keskellä marraskuuta olisi tosi hyvä.

  VastaaPoista
 2. Hienoja maisemia ja kuvia. Kivan kuuloinen matka, kelpaisi minullekin :)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa kun pääsi kierrokselle mukaan kuvien muodossa....

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavaa tuollainen kytkimen nosto ja eksymiset viinikaupunkiin! Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 5. Katriina, taustasta olen itsekin tyytyväinen. Ihan noita bloggerrin valmiita pohjia eikä juuri mitenkään muokattukaan!

  Mimi; matka oli jälleen kiva ja etenkin piristävä!

  Krisse, nojatuolimatkat blogeissa ovat ihan yes!

  Rita, eksyminen on hauskaa ja seikkailu myös (vaikka hillitty ja halittukin!)

  VastaaPoista
 6. Huomasin,että olet tehnyt taustalle jotain,kivan näköinen tausta ja vaihtelu virkistää.Jännää olla matkaseurana näin täältä käsin,mukavaa reissata!

  VastaaPoista
 7. Sinulla oli kyllä ihan A-luokan matka. Teki varmasti hyvää. Tutun näköisiä maisemia minullekin, sillä kolme kertaa olen saanut vierailla Moselin rannoilla. Cochenissa kävin minäkin.

  VastaaPoista