keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Aamucappuccinot kaupungilla ennen töihin menoa


Keskellä viikkoa vietän rauhallista arkiaamua. Oikeastaan minulla on niitä kolme peräkkäin tällä viikolla.Tarpeellisia ovat , sillä toisaalta kolmena iltana menee myöhempään töissä. Usein en voi ottaa aamusta vapaata ja silloin päivistä tulee turhan pitkiä.  Olen vielä aamutakki päällä, mutta kohta hyppään vaatteisiin, pistän punaa huuliin ja menen vielä kaupungille aamukahville  ennen työpaikalle menoa!
Arjen pikku nautintoja!

Marraskuu kului leppoisasti kun oli kaikenlaista mukavaa ajateltavaa ja tekemistä, matkoja ja juhlia! Toivottavasti joulukuukin sujuu samoin. En kyllä halua enää niin paljoa säpinää kun oli marraskuussa sillä tavoitteeni olisi rauhallinen laskeutuminen joulun pyhiin ilman turhia hässäköitä.  Ensi viikolla mennään miehen ystävän ja hänen avovaimonsa kanssa perinteiselle kuusenhakuretkelle. He ovat tavanneet hieman myöhemmin kuin me ja siitäkin syystä viihdymme hyvin yhdessä. Rajaton-yhtyeen joulukonsertin haluaisin sisällyttää joulun aikaani , samoin Kauneimmat joululaulut! Luonto-opiston Joulumyyjäiset ovat must-juttu, sillä ääsee joulutunnelmaan katselemallakin.

Kipeä olkavarsi rassaa  aika ajoin kovastikin, leikkausaika ei ole vielä varmistunut muutoin kuin että todennäköisesti  se tapahtuu tammikuun aikana. Aika ei ole paras mahdollinen. Ensinnäkin  tulen mummoksi tammikuun alussa ja tietenkin haluaisin mahdollisimman pian päästä ensimmäistä lapsenlastani katsomaan ja sylissä pitämään! Toiseksi töiden kannalta aika on myös huono ja niinpä nyt yritän tehdä etukäteen vuoden vaihteen töitäni.  Joo, tiedän kyllä että en ole korvaamaton ja työpaikka pyörii mainiosti ilman minua puolitoista kuukautta...  Toisaalta tämä johtaa siihen että ajattelen jopa että ihanaa kun pääsen töistä pois puoleksitoista kuukaudeksi. Ja tuo ajattelu ei varmaan ole ihan kohdallaan kun kyseessä on sairasloma, ja varmaan ainakin ensimmäiset viikot menevät kärvistellessa .


Täällä muuten pakkaslukemat tippuivat kymmeneen asteeseen, mukava pikkupakkanen! Tosin kelikin muuttu heti tihruisemmaksi ja pimeämmäksi. Vielä alkuviikon auringon säteet valaisivat upeasti huurteista pakkasmaisemaa. Nyt tämä leidi lähtee aamucapuccinolle!

4 kommenttia:

 1. Hyvä, aamucapuccinot tuovat mukavalla tavalla juhlaa arkeen :) Toivottavasti rauhallinen joulun aikasi toteutuu. Sitten pääsetkin pian nuuskuttelemaan vauvatuoksuja. Upeaa ja onnellista lapsenlapsiodotusta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ruska! Sanoitpa sen kauniisti...lapsenlapsiodotusta!Odotusaikaa tämä jollain tavalla tulevalle mummille onkin. Mielessä risteilevät monenlaiset ajatukset, ennenkaikkea minkälainen ja -oloinen nuuskuteltava maailmaan kohta ilmaantuu! Tuntuu kuin oma elämä saisi lisää aikaa ja ennenkaikkea jatkuvuutta..Minä jatkun!

  VastaaPoista
 3. Kaunista siellä näyttää tuo kaamosaikakin olevan.

  Vaikket pientä ehkä saatakaan pidellä on varmaan hienoa että voit olla muuten tukena, ja puhelimen päässä aina tavoitettavissa jos epävarmuus iskee.

  Jännittäviä viikkoja tosiaan tiedossa.
  Mukavaa alkanutta joulukuuta!

  VastaaPoista
 4. Tuohon pitäisi pyrkiä - järjestää vastaavanlaisia aamuhetkiä itselle. Mukavan miellyttäviä tapahtumia sinulla edessä.

  VastaaPoista