lauantai 7. toukokuuta 2011

Illalla näin sateenkaaren

Sauna jälkeen istuin takkahuoneen sohvan nurkassa lempipaikassani ikkunan edessä katsellen miehen kanssa Midsommerin murhia kun huomasin taivaalle muodostuvan ihan mahtavan sateenkaaren. Kipaisin äkkiä hakemaan kameran ja napsin siitä kuvia meidän yläterassilta. Vettä satoi kokoa ajan ja aurinko paistoi.  Sateenkaari näytti nousevan juuri meidän talon edessä olevasta hiekkasaaresta!

Hieno kruunaus mukavalle päivälle! Aamulla satoi räntää ja vettä vuorotellen vaikka olimme odottaneet säätiedotuksen mukaista aurinkoista päivää. Suunnitelmatkin olivat sen mukaiset; leppoisaa puuhastelua pihalla! Vaan surkeasta säästä sisuuntuneena siivosimmekin koko huushollin yhdessä. Mieskin on sen uuden höyrypesurin myöstä innostunut siivouspuolesta ja kokeilee pesurin lukuisia lisävempaimia sohviin, patjoihin, tyynyihin puhumattakaan laatoista  ja muista pinnoista.  Puolelta päivin talo oli puhdas ja ajelimme heti perään vanhempieni luo haravoimaan heidän hehtaaripihaansa. Nyt onkin sitten raukea , leppoisa olo!

Huomenna mennään vanhempieni ja siskoni kanssa ulos syömään äitienpäivän kunniaksi! Mukavaa sekin välillä, ei tarvitse kenenkään huomenna kokata.
Oikein rentouttavaa, leppoisaa äitienpäivää kaikille äideille ja myös meistä äideistä  tykkääville!

2 kommenttia:

  1. Uuuupea kuva sateenkaaresta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jaana! Sateenkaari oli kenties upein näkemäni sateenkaari ja se tuntui olevan niiin lähellä!

    VastaaPoista