tiistai 9. elokuuta 2011

Häiden jälkitunnelmissa


Tuore mother in law seuraavana päivänä

Viime viikonloppuna juhlimme esikoispoikamme ja Aussitytön häitä Järvenpään Kallio-Kuninkalan kartanossa. Hääpaikka oli aivan upea miljöö Tuusula-järven kulttuurimaisemissa. Itse hääjuhla oli vanhasta navetasta kunnostetussa musiikkisalissa ja vihkimistilaisuus pidettiin  kauniissa päärakennuksessa. Vihkiminen oli tarkoitus pitää ulkona mutta melkeinpä tasan klo 15, jolloin hääjuhlan piti alkaa, päätti yläkerran isäntä että näitä juhlia on siunattava kunnon sateella. Niinpä siirryimme sisätiloihin, mikä ei kyllä tilaisuutta latistanut ollenkaan, päinvastoin! Juhlat kestivät aamuyöhön, tosin me vanhemmat juhlijat poistumme jo puolelta öin.
Vieraita oli 90  eri puolilta maailmaa, joten jälleen vietimme kansainvälisiä häitä!

Häiden tunnelma oli rento ja mukava. Oma ja poikieni isän suku viihtyy mainiosti toistensa kanssa ja hyvin Aussitytön sukukin liittyi joukkoon. Tutustuimme toisiimme jo häitä valmistellessamme, sitä ennen emme olleet tavanneet kuin joskus Skypen kautta ja Aussitytön äidin kautta olemme Facebookin kautta ystäviä olleet jo pari vuotta. Se  on muuten hyvä tapa, oli paljon helpompi tutustua kun olimme kirjoitelleet, kommentoineet ja jakaneet kuvia aiemmin.

Hääväestä iso osa yöpyi hääapikalla ja niinpä seuraavana aamuna kokoonnuimme vielä yhteiselle aamupalalle ja ulkomaalaiset vieraat saivat mös kokeilla suomalaista saunaa.

Nyt hääpari on ansaitulla häämatkalla ja heidän koiransa matkusti meidän mukanamme jälleen tänne Lappiin hoitoomme muutamaksi viikoksi. Miniällä on tiedossaan pitkä ulkomaanmatka melkeinpä heti häämatkan jälkeen ja koska poikanikin reissaa työnsä puolesta , oli parempi, että koiransa tuli meille.

Minulla on onneksi vielä huominen päivä vapaata. Saan rauhassa laskeutua juhlahmusta arkeen!


9 kommenttia:

 1. Ei maailma voisi tämän pienempi olla, meiltä melkein näki teidän juhlaanne. Varmasti teillä oli hienot häät, vaikkei aurinko paistanutkaan H-hetkellä.

  VastaaPoista
 2. Oikein paljon onnea koko perheelle ;)

  VastaaPoista
 3. Villiviini; kauniilla seudulla asut:-)

  Elisa; kiitos!

  VastaaPoista
 4. Onnea teille kaikille; oli niin mukava nauttia juhlatunnelmista kuvien välityksellä! Terttu

  VastaaPoista
 5. Tuusulan Rantatien maisemaa kaipaa entinen asukki täällä.

  Kauniisti on pöydät katettu, uskon todella, että oli mukavat juhlat!

  HannaHoo

  VastaaPoista
 6. Hannahoo; ei ihme että kaipaat, niin on kaunista seutua!

  VastaaPoista
 7. Toden totta, mahtava miljöö!
  Mukavalta kuulostivat hääjuhlanne, hienoa!
  Tuore anoppi näyttää ihastuttavan eleganssilta, kilpaillen sinisen mekon kanssa heleydellään.

  VastaaPoista
 8. Kaunista :)

  Onnea uudelle anopille ja tietenkin myös hääparille.

  VastaaPoista