lauantai 13. elokuuta 2011

Kaipaan jo jokirantakävelyjäni


Aurinkoinen elokuun aamu, kahvikuppi kädessä heräilen pikkuhiljaa päivään. Elokuu on minulle ehkä mieluisin kesäkuukausi. Usein vielä on lämmintä, mutta sopivasti iltaisin tuntuu jo syksyn kirpaisua. Keräilen voimia ja ehkä enemmän inspiraatiota siivousurakkaan. Siivoaminen on ollut vähän huonolla mallilla kun on ollut niin paljon reissuja ja muutenkin kaikenlaista menoa ja tapahtumaa. Itse asiassa koko kesä on ollut samanlaista, vilkasta menoa. Eikä se ole tuntunut raskaalta lainkaan, pikemminkin päinvastoin! Elämä ja eläminen voimaannuttaa jos välillä saattaa uuvuttaakin!


Kunhan saan siivotuksi (tai edes aloitetuksi!!!) niin käydään mutka keskustassa Elonkorjuumarkkinoilla. Elokuu on Rovaniemellä markkina-aikaa. Kohta näiden Elonkorjuu/Rovakadun markkinoiden jälkeen vietetään Wanhan ajan markkinoita jokirannassa ja vanhalla torilla, mukavia tapahtumia kummatkin!

Illaksi ajellaan maalle vanhempieni luokse savusaunaa, viimeiseen saunaan tälle kesälle. Vanhempieni naapurissa viettää kesäänsä äidin nuorempi sisko miehensä kanssa, ovat täällä pohjoisessa kesäkuun alusta  aina näin elokuun puoleen väliin. he ovat tärkeitä molemmille vanhemmilleni etenkin nyt kun vanhempieni kunto alkaa heiketä!

Kuvat ovat viime elokuulta vuosi sitten. Kaipaan jokirannassa kävelyä, en ole viime aikoina sinne ehtinyt kuin pikaisesti. Eiköhän pikkuhiljaa siihen tule taas mahdollisuuksia kunhan elämä taas tasoittuu!
Nyt siivoamaan, mies käynnisti ruohonleikkurin, minä napsautan imurin päälle....

LEPPOISAA ELOKUUN VIIKONLOPPUA BLOGIYSTÄVÄT!

4 kommenttia:

 1. Kesänne on ollut täynnä iloista elämää. Se on juuri sitä, jota pitkän talven aikana on mukava muistella. Syksy tuo taas tutun ja mukavan rutiinin elämään ja pääset joenrantaan:)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa tutulta tuo kesän kulun kuvauksesi. ;) Mukavalta tuntuu edessä oleva syksy ja rauhoittuminen kaikenlaisen kesäkivan jälkeen. Kesäaikaa voisi kuvata ilon- ja hyvänmielen sadonkorjuuksi; hyvänmielen vitaamiinien keräämistä ja säilömistä tullevaan pimeään ja kylmään vastutstuskykyä antamaan.

  VastaaPoista
 3. Elokuussa on jotakin lohdullista. Luin kesäaiheiset blogimerkintäsi - sinulla on ollut upea kesä. :)

  VastaaPoista
 4. I would like to thank You for being the member of this website. Please allow me to have the opportunity to express my satisfaction with Host Gator web hosting. They have professional and fast support and they also offer numerous [url=http://tinyurl.com/hostgator-coupons-here ]HostGator coupons[/url].

  I love hostgator hosting, you will too.

  http://417cleaningconnection.com/forum/member.php?14499-Fusroraddydutso

  VastaaPoista