lauantai 12. marraskuuta 2011

Voimanäkymiä 11.11.11


Tänä maagisen numerosarjan päivänä sain viimein aikaiseksi kierrellä aamulla kaupungin rantoja pyörän ja kameran kanssa. Aurinko on näkynyt tällä viikolla useampanakin aamuna mutta niin kiireisiä ovat päiväni olleet , ettei aikaa ole kuvaamiselle jäänyt. Eikä aikaa nytkään ollut  hienommille virityksille ja säädöille.  Mutta kauniita voimanäkymiä kyllä tallentui niin kameran kuin oman mielenkin muistiin.
Eilen oli raskas päivä töissä, joten aamun tankkaus tuli enemmän kuin tarpeeseen. Vielä nytkin huomaan , että ajatukset pyörivät eilisissä asioissa, vaikka kuinka olen yrittänyt ravistella niitä mielen päältä pois. Joskus se vaan menee niin. Nyt virittelen itseäni siivousurakkaan ja ajattelin alkaa  työhuoneestani. Kirjahyllyn siivousta , verhojen vaihtoa ja muutenkin siivousta koko talossa. Mies tekee lähtöä ulos virittelmään jouluvaloja sinne sun tänne. Vaikka lumesta eikä jäästä ole tietokaan vielä, pikemminkin vettä tihnuttelee ulkona.

Huomenna tulee sitten  isänpäivälounaalle väkeä enemmänkin. Tytärpuoli kävi eilen leipomassa herkullisen näköisen juustokakun pohjan. Minun on taiteiltava siihen vielä suklaatäytekerros päälle!

Oikein mukavaa isänpäiväviikonloppua kaikille blogiystävilleni ja erityisesti kaikille iseille ja isoiseisille!

6 kommenttia:

 1. Ompa ihania kuvia! Oikein teraputtinen vaikutus ja voimaa antavaa katsella näitä.

  Työasiat täälläkin rassaa ja kovin. Jatkuvasti työasiat nousevat mielenpäälle. Ei saisi näin olla. Tuntuu myös, että vaikka kaikkensa yrittää. Ensi viikolla on mietittävä työasiat ehkä jopa täysin uusiksi.

  VastaaPoista
 2. Rita; luonto on minulle aivan ehdoton voimanlähde! Joskus työasioita on vaikea karistaa etenkin jos ennen kotiinlähtöä tai perjantaina sattuu jotakin tavallista suurempia juttuja. Minulle tapahtui tällä kertaa juuri näin. Ja työasioita on säännöllisesti mietittävä uudestaan, omat rajat ovat tärkeät.

  VastaaPoista
 3. Ensimmäinen kuva on aivan itämaisen tyyni ja puhdas! Sen ottaisin mielelläni vaikka seinälle ihailtavaksi. Sommittelu toimii ihanasti, samoin kuin junakuvassa, ja sekin on tosi kiva suurennettuna.

  Kyllä kaupunkimaisemaakin kannattaa ikuistaam se on viehättävän näköistä. Aamun valo on ihmmellisen väristä -siis kaunista. Kannatti lähteä pyörällä ja kameralla varustettuna liikkeelle.

  Toivottavasti edes siivous puhdistaa työhuolet mielestä!

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia minullekin niin rakkaista paikkoista. Ja ensimmäinen "taidekuva" on hieno sommittelu, kuin taulu.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Katriina! Tiedän että sommittelu sujuu valokuvauksessa,tekniikka kaipaa ehdottomasti kurssia. Jospa ensi syksynä? Siivous puhdisti/aa päätä. Jatkuu kyllä edelleenkin, minulla kun on taipumusta laajentaa projekteja alkuperäisestä jos on oikea inspis päällä. Ja nyt on! Kaipa minä tarvitsen tätä kuurausta nyt!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Ruska kehuista! Rovaniemi on rakas ja kaunis kaupunkimme!

  VastaaPoista