sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Pitkä matka Pärnuun
Elämäni ensimmäistä kertaa minulla on läppäri mukanani matkalla, siis lomamatkalla. Makoilen  kylpylähotellimme mukavassa vuoteessa ja rauhoitan ajatuksiani pitkän matkan jälkeen. Mietin mikä kumma se saa aina lähtemään reissuun ja matkaamaan melkein 20 tuntia matkakohteeseen.Ja muutaman päivän päästä sama uudelleen. Ja mukana vielä vanhemmat, 86 v ja 78 v. Olemme  nimittäin perhematkalla, sellaisella lapsuuden perusperhematkalla, ilman vävyjä, miniöitä tai lapsia. Isä , äiti ja neljä lasta.Mustelimme, ettemme ole tällaista matkaa tehneet kuin kerran aiemmin ja siitä on aikaa n.45 vuotta. Ehkä oli jo aika.

Huomenna alkaa varsinainen kylpyläohjelma. Meillä jokaisella on lukujärjestys ja kylpytakit päällä riennämme hoidosta toiseen Ei hassumpia päiviä edessä. Oheiset kuvat ensimmäiseltään tutustelukävelyltä rannalta ja kaupungilta. Kaupunki on täynnä vanhoja puutaloja, ränsistyneitä ja kauniisti kunnostettuja,  muutaman kilometrin ranta-alue hiekkarantoineen näytti myös kutsuvalta.

Minunkin lomatunnelma lähti onneksi nousuun. Eilen aamulla nimittäin vielä mietin onko minusta lainkaan lähtijäksi, sillä keskiviikkona sain jonkun vatsapöpön ja pari päivää kului totaalisesti vaakatasossa. Vaan niin siitä pikkuhiljaa olo koheni ja nyt alkaa olla jo kutakuinkin normaali olotila!

4 kommenttia:

 1. On varmasti mieleenpainuva matka! En ihmettele, jos välillä tekee mieli olla hetki ihan omissa oloissaan.

  Antoisaa lomaa!

  (Ihania kuvia, olisivatpa vielä isompia!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katriina lomatoivotuksista! Antoisa oli reissu monellakin tavoin. Ja kyllä, perhematka onnistui hyvin, vaikka välillä olin karattava omille reissuille hengähtämään!

   Poista
 2. Pärnu on aivan ihana kaupunki, ehkä parhaimmillaan nyt, kun ei vielä kesäturistit liikenteessä. Anna mielen ja sielun ja kropan levätä, nauti tästä perheen yhdessäolosta!

  HannaHoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen myös että näimme parhaimman puolen Pärnusta nyt kun kesäruuhka ei vielä ollut pällä Ja kiitos vinkistä. Kävimme kahvilla Villa Ammendessä, se oli hieno kokemus!

   Poista