perjantai 27. heinäkuuta 2012

Pysähtymisen paikkaKuvat kesälomareissulta Saimaalta

Jotenkin tuntuu että vauhtia on ollut nyt liiaksi viime aikoina. Mies lähti jatkamaan puusavottaansa kotikylilleen, minä huokaisen hetken työpäivän jälkeen ennenkuin lähden pyöräilemään takaisin kaupunkiin hoitamaan Kuusenkerkkää kun vanhempansa vieraineen lähtevät kesäteatteriin. Ennen sitä olisi vielä koira ulkoilutettava. Meiltä on matkaa Kuusenkerkän luo 7,5 km eikä suinkaan mitään tasamaata... Kuusenkerkän tapaaminen onneksi on palkitsevaa ja sitäpaitsi kroppa kiittää kyllä jos ei heti niin vähän ajan päästä. Olen kyllä pyöräillyt töihin  ahkerasti joka päivä kesäaikaan (ihan pahimpia sateita lukuunottamatta), sen huomaan jo kunnostani.

Huomenna olisi tarkoitus mennä maalle vanhempieni luo koko päiväksi ja illaksi. Pojan perhe vieraineen tulee myös sinne! Uusia pottuja, kalaa, mansikkakakkua, savusaunaa....minä olen luvannut  hoitaa kokkaamisen!
Tänne on luvattu helteitä viikonlopuksi. Koko viikko on ollut jo muutenkin lämmintä. Vettä ei ole tullut pisaraakaan, vaikka olenkin (salaa) toivonut sopivia yösateita että kukkien ja kasvimaan kastelu vähän helpottais.

Sunnuntaina viimeistään en aio liikahtaa mihinkään vaan vietän päivän välillä keinussa lukien välillä, hiekkasaaressa lukien ja lopun aikaa puutarhatuolissa lukien! Kroppa ja pää tarvitsevat nyt pysähtymistä ja ne ovat yleensä oikeassa jos vain maltan kuunnella molempia!

2 kommenttia:

 1. Kauniita maisemia ja tunnelmia olet veneilyviikolla nähnyt ja kokenut. Kuvia katsellessa saa myös mielelle lepoa ja hyvältä kuulostaa sinun viikonloppu touhuineen ja lukemisineen. (Onko hyviä kirjavinkkejä?)

  Meillä ei tarvitse kasveja kastella, sillä tällä viikolla on ollut yksi sateeton päivä ja tänäänkään ei ehkä sada. Onneksi on lämmintä.

  Mukavaa ja rentouttavaa viikonlopun jatkoa sinulle! Terttu
  P.S. Oletteko tulossa Itä-Suomeen (Pyhäselälle) veneilyviikolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Terttu! En noista kirjavinkeistä tiedä...ostan kirppareilta paljon dekkareita, ruotsalaisista pidän eniten, nyt on menossa Mari Jungstedt. Kovasti erilainen kesä sateitten suhteen on eri puolilla Suomea tuntunut olevan. Sehän ei toisaalta ole uutta.Ei olla vielä lopullisesti päätetty mihin päin suunnataan veneellä elokuun lopulla, ei ehkä kuitenkaan Pyhäselälle päin kuitenkaan.Sinne haluamme suunnata keskikesän säillä!
   Leppoisaa alkanutta viikkoa sinullekin!

   Poista