perjantai 13. heinäkuuta 2012

Valvotaan myöhään, nukutaan myöhään
Tämän kesän kolmas lomapätkä alkaa olla ohitse. Huomaan että alan jo ajatella töitäkin pikkuhiljaa, vaikka ensi viikkokin on pätkäviikko, töitä oikeastaan vain maanantaipäivä ja sitten kaksi yötä. Näin kesällä olen tehnyt muutaman yövuoronkin toisaalta ihan vaihtelun vuoksi ja toisaalta koska kesällä yövuorot ovat helpompia tehdä. Varsinaiseen työhöni eivät yövuorot kuulu lainkaan. Ensi torstaina ajelemme taas Savoon mökille, sillä viikonlopun aikana siellä on mökin terassitalkoot, minä kuulun muonitusjoukkoihin!

Yllä olevat kuvat ovat muutama päivä sitten pidetyiltä pihakutsuilta, jotka järjestin meidän pihalle Ulkomaanystävän tyttären, kummityttöni, 16 v syntymäpäivien kunniaksi. Kannoimme vanhan keittiönpöydän keskelle pihamaata ja siihen liina ja tyttöjen hakemat kesäkukat ja siinä oli juhlien areena. Päiväkin oli komia! Menuuna mansikkakakku synttärisankarille ja ruokapuolella runsaasti salaatteja ja valikoima grillimakkaroita. Siinä se! Emme pingottaneet tarjoilun vuoksi vaan pääasiana oli kauniista kesäpäivästä nauttiminen ystävien ja sukulaisten kanssa!
Lomaviikko kului muutenkin kesäisissä merkeissä. Valvottiin myöhään, nukuttiin myöhään, uitiin, veneiltiin,tehtiin piknikkejä saareen, käytiin tivolissa. Kesätunnelmaa! Toissapäivänä vieraat lähtivät kohti Kuusamoa  ohjelmassaan koskenlaskua ja Pikku Karhunkierrosta ja sitten heillä on vielä mökkiviikko varattuna lähellä Savonlinnaa.

Eilisen ja tämän päivän olen lukenut dekkareita ja siinä sivussa pyörittänyt pesukonetta. Tänään saamme yövieraaksi Kuusenkerkän, joten talossa on jälleen säpinää pari päivää!

Miten muuten tuntuukaan että kaikki päivät ovat olleet aurinkoisia poutapäiviä tänä kesänä vaikka tosiaan ei ole niin ollut. Vähän niinkuin lapsena, jolloin mielikuvissa ja muistoissa aina paistoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti