maanantai 31. joulukuuta 2012

Elämä on elämistä varten


Lehdet ovat olleet täynnä mennyttä vuotta ja facebookkikin kokosi ihan pyytämättäni katsauksen facebook- vuodestani. Kävin itsekin läpi viime vuoden kuvieni kautta ja havaitsin että muutaman vuoden ajan kuvakoontini menneestä vuodesta olisi voinut olla melkolailla samanlainen. Pari-kolme viimeistä vuotta tosin kuvakoosteeseen ovat ilmestyneet pienet pojannassikat, nyt 2-ja 3-vuotiaat. Ja ensi vuoden koosteessa on jo mukana kolmaskin pieni ihminen! Poikani perheessä odotetaan uutta vauvaa heinäkuussa syntyväksi. Isäni on kuvissa mukana vielä virkeänä Pärnun reissulla. Nyt hän on sairaalassa, ollut siellä koko joulun. Jalassa tai varpassa on kuolio ja nyt odotetaan miten hoidot tehoavat vai täytyykö jalka amputoida. Elämän alku ja loppu ovat vuodessa siis mukana!

Eli minun elämäni keskeisimpiä asioita ovat olleet ja ovat edelleenkin perheeni, läheiseni ja ystäväni, koti ja piha, lähiluoto avarine jokimaisemineen ja luonto ylipäänsä, kesällä Saimaa veneilyneen ja mökkeilyneen, muutama matka kauemmaksi (v.2012 Berliini ja Pärnu) ja muutama lähemmaksi ( hiihtoreissut tunturiin, Oulun reissu, reissut siskon luokse ym.ym.pienempää)
Vuoden bonusjuttuja on ollut Aslak-kuntoutus (3 viikkoa) ja Muistoissa on voimaa-koulutus muistorasian valmistamiseen.

Ja tietenkin menneen vuoden ihan huippuasia oli häämme Saimaan rannalla!

Ei hassumpi vuosi ollenkaan!

Tämä uusi vuosi alkaa haikessa merkeissä kun Kuusenkerkkä vanhempineen lähti tänä aamuna muuttokuorman kera takaisin Helsinkiin. He olivat onnellisia, samoin varmaan Helsingissä asuvat vaari ja vaarin vaimo sekä kummitäti ja kummisetä ynnä lukuisat ystävät.Tänne jäivät tippa silmässä mummi ja taatto sekä lukuisat muut lähisukulaiset! No, ehkä on ihan mukavaa saada ohjelmaan taas Helsingin reissut pitemmän kaavan kautta! Etelään on vain reilun tunnin lentomatka!

Ehkä on aikaa nyt  enemmän jokirantakävelyille ja valokuvaukselle. Olen niitä jo vähän ehtinyt kaivatakin. Olen myös ilmoittautunut koko kevään kestävään terapeuttiseen taidetyöskentelyyn, kestää kerran kuukaudessa koko viikonlopun! Ja meillä on ihania lahjakortteja odottamassa lunastamistaan; matkoja, kulttuuria illallisia, hierontoja....

Uuden vuoden otamme vastaan ihan kahdestan miehen kanssa. Minä olen ollut flunssassa mutta siitä huolimatta ajattelimme mennä leffaan katsomaan Rakkauden rasvaprosentin ja avata illalla kuoharipullon!

Hyvää uutta vuotta teillekin ja kippis!

10 kommenttia:

 1. Onnellista uutta vuotta, Maaretta! Myöhästyneet onnittelut myös avioitumisesi johdosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla sinustakin Celia! Oletko jo palannut bloggaajien pariin itsekin taas bloggaavana! Oikein onnellista uutta vuotta sinullekin!

   Poista
  2. Kiitos, Maaretta. :) En sitten osannut pysyä kauan bloggaamatta. Pääset uuteen blogiini painamalla "Celia"-linkkiä. Tervetuloa.

   Poista
  3. Tauko välillä on varmaan hyvä asiaan kuin asiaankin! Mukava kuitenkin kun päätit palata!

   Poista
 2. Oikein mukavaa, elämäntäyteistä ja onnellista uutta vuotta sinulle! tv. Terttu

  VastaaPoista
 3. Onnellisten hetkien täyttämää uutta vuotta sinulle :)

  VastaaPoista