torstai 7. maaliskuuta 2013

Asiat kohdillaan vai mitä siskot!


Tänään kuvasin ystävätärtäni  ja totesin että henkilökuvaus ei ole helppoa vaikka malli olisikin erinomainen. Hän tarvitsi kuvan lehtijuttua varten ja niin minä jouduin/pääsin kuvaushommiin. No,sain aikaan kuvia ja käsittelyn jälkeen niistä ehkä joku kelpaakin. Tämä kameran kanssa harrastaminen kuuluu siihen sarjaan että pitäisi, pitäisi. pitäisi... Silmä osaisi kuvia rakentaa vaan tekniikka ei vielä seuraa silmää ja mieltä.

Ulkona on taas aivan upea ilma, kevät työntyy oikein koko volyymillaan esiin. Lähdin töistä aiemmin ja ajatuksena olisi ehtiä vielä jäälle mutka, mutta juutuin käsittelemään kuvia kun ystävä tarvitsee ne jo huomiseksi. Ehkä vielä ehdin ulos ainakin happilenkin verran. Lähden kuuden koneella taas Helsinkiin. Reppu on pakkaamatta mutta siinä ei kauan mene. Olen oppinut nykyisin selviytymään Marimekon  selkärepulla viikonlopun reissusta. Huomenna on työkokous ja sitten  olenkin mummohommissa pojan perheessä Kuusenkerkän johdolla!

Mitä muuta? Hyvä jakso elämässä. Asiat ovat kohdillaan. Työ joskus stressailee ja yrittää ottaa aamuyöstä tilaa jos vain antaa. En ole antanut! Ei taida sellaista työpaikkaa ollakaan, jossa ei asiat joskus mietityttäisi. Tarkistin vasta oman eläkeikäni.  Virallinen eläkeikäni alkaa 4.11. 2012 edit: 2012 lienee oikeampi vuosiluku ja ei muuta kuin editedit eli.2020on oikea eläkevuosi , jolloin täytän 65 vuotta. Syksyllä teen ainakin vuoden loppuun asti lyhennettyä työaikaa, kenties keväänkin. Eiköhän  tällaisten konstien kanssa selvitä kunniallisesti työuran loppuun. ainakin jos terveys kestää!

Ihanaa naistenpäivää kaikille blogisiskoilleni ja voimaannuttavaa viikonloppua niin siskoille kuin veljillekin blogimaailmassa ja muualla!

4 kommenttia:

 1. Aurinko ja aamun valoisuus ovat aivan ihmeellisiä ilontuojia, totesin minäkin aamulla töihin kävellessäni. Loman jälkeen saattoi muutenkin tehdä töitä ihmeen levollisena. Olisipa aina samanlaista.

  Minä pääsen eläkkeelle puolta vuotta sinua aikaisemmin, vaikka olemme samanikäisiä. Vuosi tosin ei ole tuo 2012;)

  Iloista naistenpäivää ja antoisaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en sentää vielä ole eläkkeellä, enpäs huomannut tuota vuosilukuvirhettä!

   Poista
 2. Vastasin tänään kyselyysi. Kiitos siitä :) (Tuo vuosilukusi ei vieläkään tärpännyt. Lieneekö toiveajattelua...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käynpäs kurkkaamassa vastauksesi! Toiveajattelua taisi tuo vuosiluvun kanssa saikkaaminen todella olla.Pitkä aika on vielä vuoteen 2020 tai sitten ei, ainakin kun katsoo taaksepäin vastaavaa aikaa...

   Poista