torstai 21. maaliskuuta 2013

Ensi viikonloppuna on taas taiteen vuoro!Ensi viikonloppuna on taas taiteen vuoro. Tämä kuva otettiin viime kerralla oman kehonkuvan vieressä. Punaisessa matkalaukussani on minun maalaustarvikkeeni,jalassa on tämän talven ihanin löytö nimittäin Töysän kenkätehtaan Arctips- huopalapikkaat ja päässä lempipäähineeni eli baskeri. Niitä minulta löytyy useita eri väreissä. Ensi viikonloppuna työstämme savea. Odotan uteliaana!

Saappaita löytyy muuten eri väreissä.Itse valitsin pitkän pähkäilyn jälkeen turvalliset harmaanmustat vaikka kirkas punainen tai heleän vihreäkin houkuttelivat. Valkoista en edes harkinnut! Hinnaltaan saappaat koettelivat kipurajaani mutta hankin ne Iiris-lehden lukijatarjouksen kautta ja sain ne tuolloin huomattavasti listahintaa edullisemmin. Mutta jalassa saappaat ovat olleet siitä lähtien kun ne postista hain, joka ikinen päivä! Ja myös Helsingin reissut olen niissä kulkenut, samoin koiralenkit kotona!
6 kommenttia:

 1. Huippuhienot lapikkaat! Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapikkaat ovat oikeasti ihanat! Aikoinaan minulla oli nahkaiset lapikkaat, nekin kulutin ihan loppuun.

   Poista
 2. Aivan taiteilijalta näytät! Minäkin ostin kauppareissulla maxi kokoisen virkkuuneulan. Tarkoitus on tulevaisuudessa istuskella tuvan seinustalla auringossa virkkaamassa, jotain.

  Hienot lapikkaat - suuri houkutus hankkia joka väriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva on vähän lavastettu, käytettiin voimaannuttavan valokuvan menetelmää. Halusin kuvaan vähän lähdön tunnelmaa, eikös baskeri, saappaat ja matkalaukku sitä tuo?

   Hankkisin varmaan toisetkin lapikkaat, nuo punaiset, elleivät olisi niin kalliita!

   Poista
 3. Hauska kuva, reissunainen siinä juuri on, aina yhtä inokkaana lähtemään:D

  VastaaPoista