perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäisen toive:ulkona mahdollisimman paljon!Pikkuhiljaa alan päästä rauhalliseen lomatunnelmaan.Eilinen meni vielä aluksi ihmetellessä vaikka vapaata jo olikin. Edellinen ilta hujahti nimittäin töissä puolle öin. Minulla oli yksi deadline kuun loppuun vielä kesken ja halusin saada sen valmiiksi , muuten olisin joutunut torstaina vielä töihin. Ja päiväsaikaan minulla on usein vaikea keskittyä johonkin pitkäjänteiseen työhön koska keskytyksiä tulee niin paljon.

Pikkuhiljaa kuitenkin olotilani kääntyi lempeälle vaihteelle.Kävin koirien kanssa pitkällä lenkillä eilen jäällä, ilma oli ja on edelleen aivan mahtava. Sininen taivas ja nolla-astetta. Kun palasin joelta niin aloin kaivaa takapihan terassia esiin lumesta. Tänään on tarkoitus kantaa sinne pöydät ja tulit ja keitellä ainakin nokipannukahvit ulkotulilla. Aionpa  istuskella siellä auringossakin lukemassa lampaantaljan peittämällä puutarhatuolilla!

Kotonakin on pääsiäistunnelmaa. Trulleilta saatiin jälleen suuri karahka pääsiäisvarpuja viime sunnuntaina. Tänä vuonna trullit olivat muuten kehittäneet bisnespuolta. Aiemmin he kulkivat muutaman hengen ryhmissä yhden kahvipannun kanssa. Nytkin kulkevat ryhmässä, mutta ovella käytiin yksittäin oman pannun kanssa! Meiltä loppuivat karkit kesken!

Ihmeesti en ole pääsiäiseen ulkoiseen puoleen satsannut. Jääkaappi ja kellari ovat täynnä sapuskaa. Katsotaan ketä pöytään kulloinkin on istumassa ja laitetaan ruokaa sen mukaan. Sen tiedän että pääsiäissunnuntaina on suurempi joukko koolla. Meillä ei ole tarjolla lammasta mutta suuri hirvenpaisti valmistetaan silloin uunissa.

Toivomus on olla mahdollismman paljon ulkona, nauttia leppoisasti  auringosta ja keväästä, joka näyttää vihdoinkin kunnolla tulevan tännekin!
8 kommenttia:

 1. Aurinkoista ja ulkoilullista pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että on kuitenkin mahdollisuus tehdä tuollaiset määräpäivän työt, vaikka ylitöinä! Tuttua tuo, että tavallisen työpäivän tiimellyksessä ei ole mahdollista kunnolliseen keskittymiseen jonkun raportti tai vastaavan laatimisessa.
  Itselläni on ensiviikolla sama edessä, mutta tuskin sentään puolelle öin...;)

  Ihanat kelit teilläkin, on tämä tällainen taas upeaa!
  Hyvää pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvinaista minullakin on puoleen öyhin töissä viipyä. Mutta en enää viitsinyt jättää hommaa kesken kun pääsin hyvään vireeseen. Ja aamulla oli mukava kääntää kylkeä kotona töihinlähtöaikaan!
   Upeat kelit näyttävät vaan jatkuvan ja jatkuvan...Minun toiveeni ulkoilusta on ihanasti toteutunut, eilenkin hiihtelin jäätä pitkin maalle vanhempien luokse.Ihan perille asti en päässyt kun koskipaikka oli jo niin sula ettei edes laidoilta päässyt kiertämään. Mutta kyllä matkaa siltikin kertyi 16-17 km!

   Hyvää pääsisen jatkoa sinnekin!

   Poista
 3. Ihania, keväisiä kuvia!! Samat on toivomukset täälläkin :)
  Ollaankin jo nautittu kahtena päivänä kahvit ja kakut terassilla lampaantaljoilla peitetyillä puutarhatuoleilla ihanassa auringonpaisteessa :) Oikein mukavaa ja rentouttavaa pääsiäisen aikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän samat hommat ovat. Kelit tosiaan näyttävät jatkuvan upeina vieläkin!Minä ajattelin että tänään pidän jo välipäivää ja käyn korkeintaan lenkin koirien kanssa.On nimittäin tullut hiihdeltyä sen verran että kropassa ja lihaksissa tuntuu!

   Rentottavaa loppupääsiäistä sinnekin!

   Poista
 4. Ihanan keväisiä ja aurinkoisia kuvia :). Aurinkoinen ja lämmin sää innosti meidätkin ulkona kahvittelemaan, vaikka lämpimästi silti piti pukeutua.
  Aurinkoisia pääsiäispyhiä ja mukavaa ulkoilua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pukeutumista keväinen keli vielä vaatii vaikka haluttaisin jo kerroksia vähentää! Tänä vuonna pääsiäisenä on tainnut olla upeat kelit joka puolella. Ainakin täällä Lapissa aurinko on paistanut joka päivä pilvettömältä taivaalta. Ihanaa aikaa tämä kevät on!

   Poista