perjantai 31. toukokuuta 2013

Ovatko linnut aina laulaneet näin voimakkaasti?Kohta lähden pyöräilemään töihin. Rauhallinen aamupäivä kotona. Ikkunat ja terassin ovet auki, ulkoa tulvii sisälle hellepäivän tuoksut ja äänet. Ovatko linnut aina laulaneet näin voimakkaasti? Vai ovatko niilläkin konseptit yhtä sekaisin kuin meillä kaksijalkaisilla maan eläjillä tämän helleaallon vuoksi!

Eilen tehtiin ensimmäinen veneajelu miehen ja bonustyttären kanssa Ounas-ja Kemijoen maisemissa.Jälleen kerran ajattelin  kun istuin veneessä hiljaa ilta-auringon paistaessa kasvoilleni ja lempeän tuulenvireen puhaltaessa , että onni on asua täällä. Ja onni on tässä ja nyt. Ja onni on läheiset ihmiset.

Vaikkakin sitten myöhemmin huolet läheisistä taas hiipivät mieleen. Miniä on viimeisillään raskaana ja olisi niin ihana olla lähempänä auttamassa ja tukemassa häntä. Kuusenkerkkä on vielä liian pieni yksin tänne matkustaakseen. Ja omat vanhempani sitten. Sieltäkin kantautui puhelimen kautta asioita, jotka saivat huolen taas kasvamaan. Eilen laitoin anomuksen työantajalle lähtemään lyhennetystä työajasta elokuun alusta lähtien. Jatkossa minulla ainakin on aikaa vähän enemmän läheisilleni.

Mutta juuri nyt en voi kummallekaan asialla mitään. Eilinen on jo mennyt ja huomisesta en tiedä vielä. Annan itselleni siis luvan nauttia tästä päivästä ja hetkestä.

2 kommenttia:

 1. Onni on tässä ja nyt! Ja pieninä hetkinä, ei ole olemassa jatkuvaa onnea.
  Kyllä sinun miniä selviää, onhan hänellä hyvä mies apuna, älä huolehtidi turhia. Ja vanhempien kanssa, na jaa, päivä kerrallaan...
  Nauti kesästä, sitä ei koskaan tiedä kauanko sitä jatkuu.
  rt. santtuanneli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakas ystäväni! Kyllä minä pääsin jo tuosta tunteesta yli, ainakin taas tämän kerran. Molemmat asiat näyttävät tänään jo erilaiselta. Mie soittelen huomenissa, haluan puhua viikonlopun juhlijan kanssa. Kortti tulee tietenkin vasta jälkijunassa. Jotenkin olin siinä uskossa että juhlat ovat vasta viikon parin kuluttua. Sinun leipomispäivitykset saivat kaivamaan kutsun esille. Meilläkin on huomenna yksiin lakkiaisiin meno, muuten tiedossa pitkästä aikaa rauhallinen viikonloppu ilman kummepia menoja. Ja se on kyllä ihan tarpeenkin jo!

   Poista