maanantai 2. kesäkuuta 2014

Ellei koskaan lähde, ei tiedä miltä paluu tuntuu


Niin se vaan on blogiystävänäni, että minunkin on tullut aika lopettaa tai jäädä tauolle tästä bloggailusta. Olette sen varmaan jo arvanneetkin, sen verran harvaksi ovat postailuni käyneet.

Elämä on juuri nyt niin täyteläistä ja runsasta, täynnä ihmisiä ja asioita ettei minulla ole tarvetta eikä aikaa tänne pysähtyä.  Aikani jaan vanhempieni ja lastenlasten kesken, miehen kanssa veneillään, melotaan  ja lomaillaan sekä rakennetaan ikuisuuspuutarhaa erityisesti tähän aikaan, työ vie vielä muutaman vuoden ajastani turhankin runsaan siivun. Ystäviä tapaan  facebookissa ja onneksi livenäkin.

Aloitin blogin pitämisen muistaakseni huhtikuussa 2007, silloin blogi toimi ensin yhtenä selviytymisvälineenä avioerosta toipumiseen. Silloin blogini nimi oli Kaamosvaloa. Nyt olen muutaman vuoden blogannut Jokivarren Maarettana. Ehkäpä seuraavan blogin aloitan ihan omalla nimelläni.

Kiitos teille ystävät! Olette olleet matkallani tärkeämpiä  kuin aloittaessani tiesinkään. Ja kyllä, vierailen teidän blogeissani ainakin kurkkimassa, ehkä jätän joskus kommentinkin. Voi olla että palaan piankin , en ole nimittäin ennen taukoja bloggailussani pitänyt.

Aurinkoista ja rentoa kesää teille kaikille!

14 kommenttia:

 1. Niinpä, osasin kylää odottaa tätä, sen verran vauhdikkaalta on elosi näyttänyt täältä ruudun takaa katsottunakin. Täyttä elämää, mitä muuta voisi toivoa! No, ehkä muutaman vuoden päästä alkaa eläke jo houkuttaa, vaikka vielä nyt ollaan työssä kiinni. Koneen koneen ääreen voi taas kaivata silloin, kun oma elo on vähän hiljaisempaa ja kaipaa siihen jotakin lisää.

  Onnellista kesää, virkistävää lomaa ja mukavaa puuhailua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täyttä elämää, totta. Muutama vuosi olikin rauhallista aikuiselämää vailla suurempia käänteitä. Nyt taidan elää ruuhkavuosia toiseen kertaan. Onneksi tietää miten tänne löytää kun siltä alkaa tuntua. Bloggailun on oltava iloa ja nautintoa tuottavaa, ei lisästressiä aiheuttavaa kun ei saa päivityksiä aikaiseksi.
   Onnellista kesää sinullekin! Sinun blogiasi käyn myös katsomassa aina silloin tällöin!

   Poista
 2. Voi Maaretta, sinua tulee ikävä! Olen tietenkin erittäin iloinen puolestasi, että elät rikasta ja runsasta elämää rakkaittesi kanssa. Niin ja työ tosiaan vie oman (suuren) osansa. Asiat on laitettava tärkeysjärjestykseen ja näin sinä juuri olet tehnyt. Ihanaa kesää, lomaa ja muutenkin makoisaa eloa ja oloa sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä huoli Ansku! Seuraan kyllä sinun veneilyreissujasi ja upeita merellisiä valokuviasi ja jätän varmaan kommentinkin silloin tällöin. Kuukauden päästä Saimaa kutsuu meitäkin!
   Virkistävää kesää sinullekin!

   Poista
 3. Kiitos siitä, että blogisi on ollut olemassa! Se oli aluksi suuri inspiraation lähde ja on auttanut työstämään vaikeitakin asioita tässä kuluneen vuoden aikana. Oikein hyvää jatkoa ja aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hst!Tuntuu hyvältä kuulla,että omien kokemusten jakamisella on voinut auttaa muita!Ja niinhän on myös käynyt itselleni.

   Poista
 4. Blogisi on ollut rentouttavan miellyttävä lukea. Hyvää jatkoa sinulle Maaretta! Toivottavasti tapaamme vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Sanna ja hyvää jatkoa Sinullekin! Kenties tapaamme:-)

   Poista
 5. Kiitos monivuotisesta poikkeamispaikasta. On ollut sellainen olo kuin perinteisessä maalaistalossa, jossa tupaan poikennut istuskelee aikansa penkillä, saa kentien kupin kahvia, jos sitä on pannussa, ja lähtee taas jatkamaan matkaansa virkistyneenä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos mm! Sanoitpa asian niin mukavan ja tutun oloisesti että tiesin heti tunnelman.Näin olen itsekin tuntenut joissakin blogeissa.

   Poista
 6. Näin vähän arvelin (pelkäsin) käyvän. Aloitin blogisi lukemisen tammikuussa 2008 ja se oli ensimmäinen blogi, mitä yleensäkin luin. Kurkittavia blogeja on tullut ja mennyt, mutta sinun blogisi on säilynyt lukulistalla. Kiitos näistä vuosista ja kaikista mieltä liikuttavista ja pohdintaakin aikaan saavista jutuista. Kiitos kuvista, koska niistä olen pitänyt myös, tällainen Lappi-intoilija kun olen.
  Toivotan sinulle oikein mukavaa ja elämäntäyteistä jatkoa lapsenlapsien ja muiden puuhien merkeissä!
  terv. Terttu
  p.s. Joko nyt tulet Joensuuhun veneilemään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terttu,sattuipa kommenttisi sopivaan hetkeen.Istumme nimittäin miehen kanssa terassilla viinilasin ääressä ja mietimme kesän venereittejä.Ja kyllä,suuntaamme Joensuuhun ja ehkä siitä vielä Kolille jos sinne asti ehdimme.Joensuu ja sen lähivesistöt ovat meille melko tuntematonta seutua.Höytiäisellä olen joskus ollut ystävän perheen mökillä.Leppoisaa kesää sinullekin!

   Poista
 7. Tuossa aiemmin mm sanoi kommentissaan juuri samoin kuin itse ajattelen. Olen "kyläillyt" luonasi monet kerrat, ja tuntenut olevani monissa asioissa sielunkumppanisi, postauksissasi olet käsitellyt tuttuja aiheita. Koska olen Lapista kotoisin, pohjoiset maisemat ja elämänmeno kiinnostavat muutenkin, kerrot niistä niin kotoisesti.
  Kommentointi Bloggerin blogeihin takkuilee minulla jostain kumman syystä, joten harvoin on tullut laitettua merkkiä vierailusta. En jaksa moneen kertaan yrittää saada kommenttiani läpi.

  Elämä on joskus niin täyspainoista ja rikasta, että ymmärrettävästi blogin kirjoittaminen alkaa käydä työlääksi. Niinpä on nyt käynyt itsellenikin.

  Upeaa kesää ja oikein antoisia hetkiä toivottelen Sinulle ja läheisillesi! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommentistasi Ruiskaunokki!Oikein leppoisaa kesän jatkoa Sinullekin!

  VastaaPoista