tiistai 14. helmikuuta 2012

Vihreäjalkaiset viinilasitEttä voikin näin pyryisenä talvipäivänä ilahtua kun posti toi kotiin paketin, josta kuoriutui kuusi viinilasia. Ulkomaanystävä lähetti minulle kauan kaihoamani lasit. Ne vihreäjalkaiset lehväkoristellut Saksan jokilaaksoille tyypilliset perinteiset lasit, joita ei varmastikaan kukaan saksalaisnuori nykyään kotiinsa huolisi(vähän kuin meidän Myrna-kahviastiasto). Minulle nuo lasit tuovat vahvasti mieleen monet ystävän luona vietetyt hetket ja retket noihin jokilaaksoihin. Olen sitäpaitsi tainnut tykätä noista laseista jo kauan ennen kuin ystäväni edes Saksaan muuttikaan tai että olisin edes Saksassa vielä itse käynytkään. No, nyt lasit ovat minun astiakaapissani odottamassa kevättä ja kesää, sillä ehdottomasti lasit kuuluvat parvekkeelle, kun istun siellä yksin tai yhdessä ilta-auringon paistaessa ja lempeän kesätuulen puhallellessa. Kaikki on jotensakin kepeää ja kevyttä ja on loma.

No oikeasti loma on vielä kaukana ja arki on luisunut salakavalasti vaihteelle viisi. Eilen kävin tapaamassa ryhmävalmentajaani pitkästä aikaa. Ryhmässämme alkaa kevätkausi uudella ohjelmalla ja nyt on torstai-illat heti töiden jälkeen pyhitetty hyvinvointiteemalle. Ensin pallotreeni ja sitten ryhmätapaaminen. Ryhmä jatkuu tämän kevään ajan. Kyllä kunnokohennus ja painonpudotus on pitkäjänteistä työtä ja välillä mennään niin ala-kuin ylämäkeä. Tässä vaiheessa puursin ylämäkeä enkä tuntunut pääsevän eteenpäin millään, joten tsemppi oli paikallaan.

Työviikko on sellainen , että pitkästä aikaa täytynyt tehdä mielikuvaharjoittelua, jotta viikosta selviäisi. Sellaista, jossa sukelletaan mielikuvissa etukäteen perjantai-iltaan ja onnitellaan itseä toteamalla että" hyvä Minä, hyvin onnistuin viikon koitoksissa ja kaikki meni mainiosti!". Kaksi päivää olen kouluttanut melko vaativaa joukkoa, huomenna on heti aamulla lyhyt alustus toisessa koulutuksessa, sitten ryhmän vetäminen iltapäivällä, välissä asiakasta ja kokousta ja loppuviikosta  olen itse koulutuksessa kaksi päivää. Ja ensi viikko vielä mennään samaa rataa mutta sitten kalenterissa on vähän tyhjempää, joten eiköhän sitä jaksa!

Mutta nyt lähden katsomaan Helsingin herra-sarjaa telkkarista... Oikein mukavaa Ystävän päivää teille kaikille blogiystävilleni!

5 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisiä kuvia.
  Hyvää ystävänpäivää :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää ystävänpäivää sinullekin! Ja intoa ja iloa näihin vaativiin päiviin, toivottavasti mielikuva kantaa:)

  VastaaPoista
 3. Ystävänpäivätoivotukset tulee myöhässä, samoin toive ettet vaan blogia lopeta. Harvakseltaan kommentoin, ja vaikka et päivittäin tai aina edes viikottain päivitäkään, niin aina ilahdun tarinoistasi ja upeista kuvista. Usko pois, tuovat varmasti iloa ja valoa ja lämpöä monen muunkin päivään, joten jaksathan jatkaa? Lisäksi on mukava lukea suunnilleen ikätoverin hyvin erilaisesta elämästä hyvin erilaisissa kuvioissa ja eri puolella Suomea.

  HannaHoo

  PS. Jos joskus noihin riesling-laseihin kyllästyt, niin niille olisi hyvä koti ;)

  VastaaPoista
 4. Mukava postaus. Nautinto juoda mieluisasta lasista!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Mimi!

  Katriina; mielikuva kantoi!

  Hanna Hoo; kiitos kannustavasta palautteesta:-)

  Kiitos Rita!

  VastaaPoista