tiistai 26. tammikuuta 2010

SinisenmustaaPitkästä aikaa oli sellainen hetki, että syvennyin hetkeksi haasteeseen. Inkiväärin värihaasteessa on vuorossa sininen ja musta. Sinistä kyllä löytyi paljonkin kuvistani mutta mustaa olikin vaikeampaa löytää. Kevättä tuli ikävä kun kuviani selasin!

Jälleen kerran mietiskelin myös, että näitä kuvia kertyy ja kertyy enkä ole vielä oikein suunnitellut selkeää logiikkaa niiden säilyttämiseksi ja järjestämiseksi. Erillinen  kiintolevy on kyllä hankintalistalla, samoin pohdinnat järkevästä luettelointitavasta.Nyt on käytössä enimmäkseen päivämäärät, joskus sen lisäksi selittävä merkintä vaikkapa matkojen yhteydessä. No, saa sitä miettiä. Aikaa tähän projektiin ei kyllä ole lähiaikoina luvassa.

11 kommenttia:

 1. Kaunis on kollaasisi tummista sävyistä huolimatta.

  VastaaPoista
 2. Luonnon kainiit siniset ja mustat. Ne sopii yllättävän hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 3. Luonto on vahvasti läsnä tässä kollaasissa, saa todellakin kaipaamaan kevättä.

  VastaaPoista
 4. Kaunista sinistä luonnosta mustan vahvistamana!

  Kuvien lajittelu, joopa joo. Tarttis munkin, mutta kun en oikein tiedä miten ja mihin, niin jää tekemäti kokonaan. Picasa juuri valitteli puuttuvaa levytilaa ja niinpä siirsin ulkoiselle kovalevylle parin vuoden kuvat - tarttis vaan saada tuo levy omaan käyttöön että saisi niitä kuvia plarattuakin sitten. Saiskohan Isännyyden ostamaan oman itselleen...

  VastaaPoista
 5. Minäkin oon harkinnut ulkoista kiintolevyä ihan vaan kuville. Se olisi hurjan kätevä, kuvittelen ainakin. Paljon on arkistoituna kyllä sellaisiakin kuvia jotka vois vaan deletoida, voi kun joku tekis sen!

  Kuvakollaasi on hyvin onnistunut. Kuvissa on mukavasti yhdistävä tekijä.

  VastaaPoista
 6. Siniset vedet, sininen taivas - kaunista luontoa.
  Hieno kollaasi.

  Olen asettanut itselleni aika kovan haasteen jo vuosi sitten. Pitäisi koota kirjalliseen asuun muutama kuva-albumi. Saa nähdä toteutuuko, tai saanko aikaiseksi.

  VastaaPoista
 7. Kauniisti välität kevään kaipuun tännekin. Se jo iti ennestään, mutta nyt roihahti kasvuun. Niin kauniit vapaat vedet ja heijastukset.
  Hieno kollaasi!

  VastaaPoista
 8. Kollaasisi toi kevään keskelle tätä lumipyryistä talvea. Ihana

  VastaaPoista
 9. Kivasti löytyi luonnosta kaikki tarvittava.
  Ja kuvien lajittelu.. joopa.

  VastaaPoista
 10. Tosi kaunis kollaasi, tumma sinistä, siittä tykkään.
  Kannattaa laittaa ehdottomasti kuvat ulkoselle kovalevylle, ei tarvi pelätä, että kuvat häipyy, jos kone pamahtaakin.Ja ei vie tilaa koneen muistilta.
  Ja sitten tietenkin vielä kaikista kuvista varmuuskopiot!

  VastaaPoista
 11. Hei Maaretta, en tiedä miten eksyin blogiisi, mutta olen viihtynyt kauan kuviasi ja juttujasi katsellen. Tutun oloisia paikkoja, sekä pohjoisesta että etelästä, ja oikein herkullisia värejä ja rajauksia. Pohjolan valoa ja luontoa kaipailen täällä ranskanmaalla jo iät ja ajat asuneena.

  VastaaPoista