keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Elämä voittaa


Muutama pikainen sana tänne ennenkuin on kipitettävä pehkuihin. Huomenna lennän taas pääkaupunkiin ensin työ-ja sitten mummihommin! Takaisin palaan vasta maanantaina. Laukku on pakkaamatta,vaan sen ehdin tehdä aamullakin kun ei tarvitse lähteä aamun varhaisemmalla lennolla. Nykyisin pärjään tuollaisen reilun viikonlopun reissun yhdellä pienellä matkakassilla, käsilaukku tietenkin päälle. Helpottaa pakkaamista kun laukkuun ei mahdu kuin tarpeellisimmat varusteet. Tietenkin myös pakkamista helpottaa se ettei nykyisin enää tarvitse pakata pippalokamppeita mukaan, niiden miettimiseen sitä ennen vanhaan aikaa hupeni! Aikansa kutakin! Pippalopuoleksi nykyisin riittää elokuvat tai muu kulttuuripläjäys.

Isä on eilen leikattu ja leikkaus sujui suunnitelman mukaisesti. Nyt odotellaan vaan toipumista.Toivottavsti sekin sujuu hyvissä merkeissä. Läheisen puolisolla on menossa tutkimukset ja hoitosuunnitelmien tekemiset Sielläkin on alkushokista toivottu ja elämää mietitty uudesta näkökulmasta. Varovaista toiveikkuuttakin olen ollut huomaavinani heidän puheissaan!

Oikein rauhallista loppuviikkoa ja viikonloppua kaikille teille lukijoilleni ja satunnaisille kurkkijoille!6 kommenttia:

 1. Hienoa, leikkaus ohi ja toipumaan!
  Voimallista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rita! Viikonloppu oli sekä voimaanuttava kuin voimia vievä. Juuu, molempia.

   Poista
 2. Mukavaa mummoilua ja muutakin loppuviikoksi!

  Tapasin tänään kahta ystävää, jotka ovat viisi vuotta vanhempia, ja heillä oli molemmilla aika touhukasta elämää pikkulasten kanssa. Kyllä se muuttaa asioita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katriina! Mummoilu on mukavaa ja kyllä, se muuttaa asiota enemmän kuin arvaakaan!

   Poista
 3. Hyviä ja positiivisia uutisia, ihanaa! Mukavaa pidennettyä viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidennetyt viikonloput ovat ihanaa ekstraa. En soisi niiden päättyvän.

   Poista