torstai 31. lokakuuta 2013

Miten saada kunnon draivi heti aamusta?Kuvat ovat meidän alakerran takkahuoneesta ja alin kuva kuvattu makuuhuoneen ovesta.Eivät tosiaan mitään sisustusblogien taidekuvia, elämisen jäljet näkyvät.

Miten saada kunnon draivi aamulla päälle!

1. Mene töihin vasta myöhemmin vaikkapa kymmeneksi. Nauti rauhallisesta aamukahvista, lehden luvusta, hiljaisuudesta kunnon yöunien jälkeen.
2. Rentoutuneena lähdte viemään koiraa pihalle häkkiin  ja ajattelet samalla hengitellä kirpakkaa pakkasaamuista ilmaa ja ihastella aurinkoista kaunista kuuran kuorruttamaa pihaa.
3. Sitten alkaa se draivi! Avaan oven, näen samalla keskellä pihaa kissan JA KOIRA NÄKEE SEN MYÖS. Seurasi klassinen takaa-ajo; ensin kissa, sitten koira ja sitten minä. Minä juoksin perässä aivan turhaan sillä muutaman tiiviin takaa-ajominuutin jälkeen kissa hävisi jonnekin ja koira jäi vähän hölmistyneenä keskelle meidän kotikatua (joka onneksi on hyvin hiljainen katu),Koira palasi nolona häkkiinsä ja minä tasoittelin hengitystäni ja jatkoin kohdasta 2.
4. Eikös sitä sanota että muutama minuutti kovalla sykkeellä on jo teholiikuntaa!
5. Lähdin hyvin virkistyneenä töihin. Työpäivä oli oikein hyvä.Huominen aamu on varmaan myös hyvä sillä minulla on kampaaja heti aamusta ja heti perään kasvohoito ripsien ja kulmien värjäyksineen. Sitten siskon kanssa kahvilassa treffit ja pikkuhiljaa ajelemaan kohti  Kainuuta ja Rokuan maisemia. Illalla sitten  me viisi naista yritämme päästä lasten , miesten, koirien, kissojen jne kuulumisten vaihdon jälkeen aiheeseen "niiiiin, mutta mitä sinulle itsellesi kuuluu juuri nyt"!
Lauantaina sitten patikoidaan jos kelit sen sallivat ja viettään aikaa rauhassa yhdessä.Naisenergiaa parhaimmillaan!

Sunnuntaina sitten takaisin kotiin! Ehkä ajelen Pohjois-Ruotsin kautta, sillä siellä asuvan siskon miehen tilanteessa on käänne pahempaan ja edessä on vaikeat hoidot Etelä-Ruotsissa. Haluaisin käydä tervehtimässä siskon miestä ja tsemppaamassa heitä molempia tulevaan. Vaan käynti riippuu omasta kunnostani. Minulla nimittäin on  ollut sitkas yskä jo kolmatta viikkoa ja nyt tuntuu nuhaakin olevan. Siskon kotiin ei nyt minkäänlaiset pöpöt ole tervetulleita. Tosin uskon ettei tämä minun köhinäni ole flunssaa vaan johtuu astmaattisista oireilusta. Ja se taas saattaapi johtua työpaikan ilmasta. Mutta se on toinen juttu enkä todellakaan halua sitä tarinaa täällä avata.Taitaa olla liiankin tuttua juttua monessa työpaikassa tällä hetkellä.

On  muuten lokakuun viimeinen päivä eikä meillä ole lumi maassa.

4 kommenttia:

  1. No olipa siinä tehoaamun ohjeistusta kerrakseen! Paljon nice-energiaa ja sateetonta patikointipäivää!

    VastaaPoista
  2. Vaikka sanot, että tässä ei ole sisustusblogien taidekuvia, niin tuo valkoinen kaapisto/lipasto on kyllä namupala :)

    VastaaPoista