torstai 4. marraskuuta 2010

Ajattelen että tästä päivästä tulee hyvä päivä

Tänään on kynttiläaamu. Olen sairaslomalla kotona olkapään vuoksi. Ollut jo koko viikon. Sytytin kynttilärivistön keittiön leivinuunin päälle aamulla ja ajattelin että tästä päivästä tulee hyvä päivä.

On monta aihetta iloita; perhe (viikonlopuksi saan kotiin molemmat poikani miniöineen), isäni 85-vuotispäivää juhlitaan perheen kesken  viikonloppuna, maanantaina-aamuna lähden viikoksi reissuun, ensin Hkiin ja sieltä Saksaan Ulkomaanystävän luo, ystävät, joiden kanssa eilen oltiin elokuvissa!

Haen toisen kupin kahvia ja heräilen hiljaa tähän marraskuiseen aamuun. Ulkona on märkää, lumesta ei ole tietoakaan. Leivon tattaripiirakan illaksi kun miniäni saapuu edeltä jo tänään!

7 kommenttia:

 1. muistutit tärkeästä asiasta; päivämme ovat sitä miksi ne teemme. palasin juuri pitkältä matkalta, on todella hyvä päivä, kun saa olla kotona ja minäkin poltan kynttilöitä!
  toivottavasti olkapää paranee pian:)

  VastaaPoista
 2. Crane, siispä oikein hyvää päivän jatkoa sinullekin! On varmaan hyvä olla kotona pitkän (ja osin varmaan raskaan) matkasi jälkeen.

  VastaaPoista
 3. Kaikki kohillaan, hienoa :D Kynttilätkin niin kauniisti. Paranemista olkapäälle!

  VastaaPoista
 4. Pieni tauko töistä tekee varmasti hyvää, vaikka sen takia joutuukin kärsimään kipeästä olkapäästä.
  Eiku -mukavaa viikonloppua rakkaitten seurassa!

  VastaaPoista
 5. Ruska;kaikki kohillaan just nyt, pitää muistaa nauttia tästä hetkestä!

  Katriina; viikon poissaolo töistä tekee ihan hyvää ja ensi viikonkin olen vielä poissa. Olkapää kyllä vihoittelee, yöt ovat hankalampia kuin päivät! Mutta eiköhän se tästä! Onneksi on muuta ajateltavaa kun tulee väkeä!

  VastaaPoista
 6. Elämä on just noin ihmeen ihanaa kuin kuvaat!

  Olkapäävaiva on ikävää. Siskollani oli vuosi sitten olkapäävaiva jonkinlaisen lihasrevähtymän seurauksena. Pääsi leikkaukseen. Nyt kehuu niin olkapään toimivuutta ja kivuttomuutta. Toivottavasti saat avun ja helpotuksen vaivaan.

  VastaaPoista
 7. Rita; kiva kuulla että siskollasi leikkaus toi avu. Kuulee nimittäin niin monenlaisia kokemuksia että on vähän epävarma olo. Toisaalta jotain on kädelle tehtävä, sen liikerata on jo nyt melko olematon enkä haluaisi yksikätiseksikään alkaa...

  VastaaPoista