keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Lempeitä tunnelmia ystävän pirtissäTaas taitaa kuvakoosteeni olla täynnä hiljaista rauhaa. Tällä kertaa löysin sitä Kuusamon seutuvilta. Ja kuinka tarpeellinen tuo tankkaus viikonloppuna oli.   Tämän kiireisen alkuviikon jälkeen olen nimittäin pakkaamassa taas laukkua. Laukun sisältö on vaan hyvin erilainen viime viikonlopun varustukseen verraten. Huomenna aamulla lennän Helsinkiin kolmen päivän työreissulle. Käyn tutustumassa erääseen uuteen toimintamuotoon ja seuraavat pari päivää kuluvat työkokousseminaarissa.Mutta palaanpa hektisen Helsingin sijasta vielä hetkiseksi Kuusamon lempeisiin tunnelmiin. Perjantai-iltana ajelin  yksinäistä tietä pimeässä ja räntäisessä , jäisessä tihkusateessa kohti ystäväni kakkoskotia Kuusamossa. Keli oli tosiaankin aivan hirveä! Tuntui etten pääse perille koskaan. Perillä onneksi odotti sauna, hyvä ateria ja ystävät! Keli unohtui ja onneksi seuraavana aamuna heräsimme  auringon valaisemaan pakkasaamuun. Nuo ensimmäiset lumiset pakkaspäivät ovat huikeita! Päivällä patikoimme läheiseeen vaaraan tulistelemaan (tietenkin!) ja nautimme lumisen  metsän kauneudesta ja huikeista vaara -ja tunturinäkymistä. Viikonloppu sujui muutenkin leppoisissa merkeissä. Kaikilla meillä oli  kuin yhteisestä sopimuksesta kutimet mukana. Ensimmäistä kertaa muuten tämän naisporukan historiassa. Eikä viiniäkään tainnut kulua juuri lainkaan. Kaikilla oli sama tarve hiljentymiseen ja pysähtymiseen ja siihen tuo ystävän pirtti oli enemmän kuin sopiva paikka.6 kommenttia:

 1. Voi ihanuutta! Tuollaiselle voimienkeruumatkalle lähitin minäkin vaikka heti.

  VastaaPoista
 2. Kannatti körötellä koiranilmassa, kun tuollaisiin maisemiin ja seuraan pääsi! Kyllä sen jälkeen kestää taas toisenlaista reissaamista:)

  VastaaPoista
 3. Voi, mieki haaveilen että omistaisin joskus etes yhden tuommosen ystävän. Unohtus vaikka se viiniki kotia ;)

  VastaaPoista
 4. Mahtavia kuvia ja tunnelmaa! Tuollaisia jutut todellakin auttavat jaksamaan. Pieniä isoja ihmeitä :)

  VastaaPoista
 5. Olipa palkitseva reissu kaiken vaivan näön jälkeen. Kuvistakin aistii ihanaa rauhaa.

  VastaaPoista
 6. Hei kaikki Puutarha Ystävät!
  Olen haaveillut löytäväni listan jossa suomalaiset puutarhablogit löytyisivät kasvuvyöhykkeet mukaan. Siitä olisi hyötyä, etenkin meille haastavammilla vyöhykkeillä eleleville, mutta se olisi myös hauskaa ja opettavaista. Ja ehkäpä samalla vyöhykkeellä olevat puutarhablogistit voisivat innostua järjestäämään tapaamisia keskenään tai osaavat auttaa ja vinkata hyvistä tapahtumista. Tartu haasteeseen, lisää oma puutarhasi listaan oikean kasvuvyöhykkeen alle ja halutessasi laita linkki tälle sivulle omaan blogiisi!

  Linkki PUUTARHABLOGIT VYÖHYKKEITTÄIN LÖYTYY TÄSTÄ: http://karolinanpuutarha.blogspot.com/p/suomalaiset-puutarhat-kasvuvyohykkeen.html

  Niin kauniita kuvia, ihania maisemia!!

  VastaaPoista