torstai 10. marraskuuta 2011

Tänään torstaina

Joku jossakin blogissa totesi osuvasti, että torstai on viikonpäivistä vähän sama asia kun marraskuu kuukausista. Viimeistä edellinen viikon työpäivistä, jolloin puhti on jo vähissä ja odottaa vain viikonlopun alkamista.  Niinkuin marraskuu on  kuukausista se viimeistä edellinen , se jolloin viimeistään tajuaa että pimeä ja kylmä talvi on edessä ja kevääseen on pitkä matka.


Onneksi on ilon-ja onnenaiheitakin ! Kuten kynttilät sisällä ja ulkona! Tänään ostin työkaveriltani kauniin telineen ulkoroihua varten....


Tai mökkireissu Kuusamoon naisporukalla viikon päästä! Viisi naista ja kymmenen vuotta. Paljon on vuosiin mahtunut elettyä ja koettua. Seesteisiä aikoja mutta myös myrskyä ja myllerrystä. Taas viikonlopun ajan niitä kokemuksia jaetaan, iloitaan ja joskus surraankin!


Tai tuoreen miniän ja koiransa viikon pituinen vierailu tänne pohjoiseen parin viikon päästä! Miniä tulee tekemään tänne haastatteluja väitöskirjaansa varten. Meidän koiramme on varmaan ikionnellinen kun saa koirakaverin. Se  kun on ollut yksinäinen  jäätyään kesäkuussa talon ainoaksi koiraksi. 


Tai tänään pitkä juttelu Kuusenkerkän ja äitinsä kanssa puhelimessa! Nuoremman Pojan perhe on muuttamassa tammikuussa ainakin vuodeksi tänne. Ovat jo löytäneet mukavan asunnon työpaikkani läheltä. Saan olla vihdoinkin lähimummi!

7 kommenttia:

 1. Värikäs kuva koukutti heti tulemaan tänne! Paljon ihania ilonaiheita löysit, ja suurimmat ilot löytyvät ihmissuhteista. Ajattelin juuri tällä viikolla, että kun saa olla läheisten ihmisten kanssa paljon tekemisissä, tuntee elävänsä.

  VastaaPoista
 2. Löysin tänään sopivan paikan kertoa, miten olet toiminut niin monella tavalla katalyyttinäni jo kauan.
  Linkitin myös kirjoitukseesi myötätuntouupumuksesta. Kiitos.

  VastaaPoista
 3. Torstai on toivoa täynnä, mitä se sitten tarkoittaa kenenkin kohdalla ja toivossa on hyvä elää.

  VastaaPoista
 4. Oi Onnea <3
  Monta mukavaa asiaa sinulla odotettavana!

  VastaaPoista
 5. Katriina; tähän aikaan vuodesta on värikkyydellä ja läheisillä tärkeä rooli, jotta selviää pimeän ja kylmän ajan läpi.

  Mm; kävin lukemassa juttusi myötätuntouuupumuksesta ja tunnistin itse käyttämäsi termin "sosiaalinen erakko".Aika ajoin minäkin sosiaalisena ihmisenä haluan olla ja olenkin erakko. Varmaan osa tästä halusta johtuu työn luonteesta mutta osin varmaan se liittyy myös vanhenemiseen. Yhä enemmän kaipaa rauhaa ja tilaa omille ajatuksille ja olemiselle.

  Anonyymi;torstai on tosiaan toivoa täynnä, ehkä tämä sanonta liittyy tulevaan viikonloppuun?

  Punatulkku; onneksi melkein aina löytyy mukaviakin asioita, joita odottaa ja jotka arkeen tuovat iloa!Jos niitä vaan haluaa/jaksaa nähdä.

  VastaaPoista
 6. Hyviä asioita saat, kiva!
  Ja aivan ihana asia saada pojan perhe ja lapsenlapsi lähelleen, voi onnea!

  VastaaPoista
 7. Rita; olen todellakin onnellinen tuosta asiasta! vat siit kauan phuneet mutta nyt vasta kun heillä on jo asunto niin uskon sen todeksi!

  VastaaPoista