keskiviikko 11. tammikuuta 2012

On oikea talvi


Työhuoneeni ikkunasta näkyvät melkein ikkunaan asti ulottuvat kinokset. On oikea talvi.Paitsi kunnon talvipakkasia ei ole vielä ollut kuin nimeksi. Viime vuonna tähän aikaan olin olkapääleikkauksen jälkeisellä sairaslomalla helmikuun loppuun. Muistan hyvin kuinka tarpeellisena loman silloin koin. Olkapää tervehtyi melko kivuttomasti ja sairasloma olikin sopiva pysähdyksen paikka etenkin töiden suhteen.

Moni asia työpaikallani on sen jälkeen muuttunutkin parempaan suuntaan. Olen saanut järjestellä töitäni ja karsittua ylimääräisiä säikeitä pois. Tosin niitä näyttää hyvin helposti luikertelevan jos vain vähänkin   ote herpaantuu! Olen myös suunnitellut ja jo varannut mukavia pysähdyksiä pitkin kevättä. Ulkomaanystävän kanssa tapaamme maaliskuussa Berliinissä muutaman päivän! Ja toukokuussa on alustavasti katseltu taas suurehkoa taloa Ranskan Provencesta porukkalomaa varten.

Mutta eniten varmaan oman jaksamisen kannalta vaikuttaa oma arki.  Kuusenkerkän lähellä asuminen on varmaan tosi ihanaa. En oikein vielä osaa edes kuvitellakaan mitä kaikkea se pitää sisällään.  He asuvat ihan työpaikkani lähellä. Nytkin piipahdan töiden jälkeen miniän luona teellä ja samalla saan vähän aikaa nauttia myös Kuusenkerkän seurasta. Nyt hän jo minut tuntee heti eikä enää tarvitse  sellaista pientä miettimistä, että kukahan tuo olikaan! Kevään suunnitelmana on myös tarkoitus lisätä tuntuvasti liikuntaa niin ulkona kuin salillakin. Paino on sen verran laskenut että liikkuminen alkaa tuntua mukavalta. Aiomme hankkia miehen kanssa uudet Nano-sukset! Ja latuhan meiltä lähtee ihan omalta pihalta!


3 kommenttia:

 1. Hei vaan ja Hyvää Uuutta vuotta! Lueskelin postauksiasi taaksepäin ja huomasin, että sinulla on ollut perhekeskeinen ja mukava joulunaika. Kansainvälisyyttäkin riittämiin. Mietin tässä, että pitääkähän minunkin ehdottaa ulkosuomalaiselle ystävälleni tapaamista jossain kolmanness maassa. Tuntui tosi kivalta idealta.

  Oikein hyvää talven jatkoa! Pitäisi minunkin kaivaa jo sukset esiin, t!ännekin saatiin nimittäin lunta

  VastaaPoista
 2. Voi, että kun kuulostaa ihanalta, ihan voi sanoa, että kateeksi käypi. Lähinnä kaikki matkasuunitelmat..
  ihanaa tätä vuotta Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Tuike; me olemme ystävättären kanssa harrastaneet näitä tapaamisiamme kohta kymmenen vuotta. Voin todella lämpimästi suositella!

  Pilkku; matkasuunnitelmia voi aina tehdä vaikkei kaikki toteutuisikaan.Nojatuolimatkailukin on hauskaa!

  VastaaPoista