lauantai 21. tammikuuta 2012

Sinne muuten minäkin haluaisin: sekä tunturiin että kylpylään


Laiska aamu. Heräsin kyllä jo puoli kahdeksan aikoihin virkeänä mutta nyt kun kello  on puoli yksitoista, haahuilen edelleenkin aamutakki päällä. Aikaisin aamulla mielessä oli  usetakin ajatuksia päivän kulusta; siivous (se olisi kyllä PAKKO tehdä),kirpputorikierros, aamukävely koirien tai kameran kanssa(molempia olisi tarpeen ulkoiluttaa kunnolla).... Katsotaan miten päivä etenee...Ulkona on harmaa päivä, ei houkuttele ulkoilemaan eikä kuvailemaan. Viime viikonloppuna ostimme miehen kanssa molemmille uudet sukset, ne kyllä olisi testattava!

Ei se kyllä ihmekään ole että minulla on laiska olo. Työviikko on ollut jälleen täyttä toimintaa ja  monenlaista on ollut privaattielämänkin puolella. Eilen juhlittiin nuorimman siskon 50-synttäreitä. Olimme perheen kanssa yhdessä syömässä ravintolassa ja sen jälkeen  istuimme iltaa siskon luona kakkukahveilla. Edellisenä iltana olin siskon apuna juhlia laittamassa. Ei meillä mitkään isot kemut olleet, kahdeksan aikuista ja Kuusenkerkkä! Siskolla ei itsellään ole omaa perhettä. Eilen aamulla yllätin siskon  heti aamulla ennen työpäiväni alkua ja vein hänelle aamupalan suoraan leipomosta ruusukimpun kera! Kaikenkaikkiaan tosi kiva päivä! Siskokin tykkäsi vaikka ensin aikoi ohittaa koko päivän hiljaisuudessa!


Pikkusisko 50v!

Ensi viikonloppuna Kuusenkerkkä onkin meillä hoidossa koko viikonlopun kun vanhempansa lähtevät tunturikylpylään viikonlopuksi! Sinne muuten minäkin haluaisin: sekä tunturiin että kylpylään! Taidanpa  varata helmikuun joksikin viikonlopuksi meillekin kylpyläpaketin! Kaipaan hemmottelua ja lepoa! Muualla kuin kotiympyröissä!


Olen kyllä kaikenlaista huoltoa itselleni varaillut ja toteuttanutkin: uudet silmälasi (kauniit, viininpunaiset, ihana piristys!), hammaslääkäri (ääh, en tykännyt mutta pakko kun oli paikka lohjennut, onneksi riitti yksi kerta), gynegologi (ihan normaali rutiintarkastus, ei edelläänkään mitään vaihdevuosioireita, vieläköhän niitä voi tulla??), kampaaja (lyhennytin hiuksiani tuntuvasti, talvella pitkät hiukset ovat hankalat kun täytyy pitää lakkia).

5 kommenttia:

 1. Jos kuvassa on itse sankari, niin on totta vie vuosi vuodelta nuoremmat ihmiset täyttävät viisikymmentä! Ja jos itse olet kuvassa, niin onnekas olet sinäkin:D

  Ihmeellisiä on vaihdevuosioireet. On kiva, että olet selvinnyt kokonaan ilman ja tuskin kovin vaikeita voi olla tulossakaan. Vaikka olemme samanikäisiä, olen syönyt estrogeenia jo kymmenen vuotta, silloin loppui oma tuotantoni.

  VastaaPoista
 2. Tulijoita ja menijöitä teillä riittää :)

  Olin itsekin jo tottunut siihen, että meidän pesueemme on vuosittain kokoontunut joulun tienoissa täällä luonamme. Lattia on antanut tilaa, kun sängyt ovat loppuneet. Se on tuntunut hyvin positiiviseta - ja kiireiseltä. Kun kerroin joulustamme eräälle vanhalle ystävälle, hänelle tuli haikea olo ja hän kertoi, että heidän muutettuaan pienempään eläkeasuntoon tällainen joulunvietto ei ollut enää heille mahdollista. Vuosikausia heilläkin oli ollut koko suurperhe yhdessä.

  Jäin miettimään tuota juttua ja ymmärrän nyt olla kiitollinen, kun tällainen on vielä mahdollista ja vielä kaikki haluamme ja jaksamme tulla yhteen. Tulee varmaan toisenlainenkin aika - aikanaan.

  Ja kyllä, tavaroita levisi sinne, tänne ja tuonne...

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoisia ja mukavia tapahtumia sinulla taas!
  Kylpyläloma tunturissa kuulostaa houkuttelevalta. Vaikka elämä jo sinällään tuntuisikin hyvältä, pitää aina pienen väliajan järjestää itselleen vastaavanlaista virkistystä.Meikä pääsee helmikuussa miehen kanssa vähän irtiottamaan kotioloista. Jo sitä odottaminen tuntuu niin kutkuttavalta.

  VastaaPoista
 4. Ensimmäiseksi tuli mieleen sama ajatus kuin Katriinallekin, onpa nuoren näköinen sankari!
  Tuntuu ihan hassulta kuinka nuo pikkusiskotkin alkavat täyttää pyöreitä vuosia, maaliskuussa meidänkin sukumme taas juhlii.

  Mukavia hiihtolenkkejä!

  VastaaPoista
 5. Katariina;kuvissa on nuorin siskoni. Ja kyllä! Hän on hehkeä lady edelleen. me sisarukset olemme saaneet hyviä geenejä äidiltä ja äidin siskoilta. Itsestä tietenkin riippuu miten noista geeneistä pitää huolta!

  Mm; Taidamme olla sitä sukupolvea, että meidän lapset ovat vielä tottuneet tiivissen yhdessäoloon. Minusta se on myös tosi hyvä homma. On kyllä paljon perheitä, joissa ei vietetä aikaa yhdessä kuin hetkittäin, ei siis siskonpetejä eikä tilanahtautta. Tietenkin monet tekevät tarkoituiksellakin sellaisia ratkaisuja että vaihtavat asunnon pienempään. Saattaa olla että ajan päälle tuo vaihtoehto harmittaakin kun huomaa mistä jää paitsi. Perhe on tärkeä !

  Rita; säpinää on kyllä tällä hetkellä! Kylpylälomaa ei olla vielä varattu, saas nähdä mihin väliin se mahtuisi...

  Mm;pikkusisko on tosiaan hehkeä!

  VastaaPoista