lauantai 8. syyskuuta 2012

Onnen ilta


Minulla on olut kova vauhti tällä viikolla. Maanantaita vasten yöllä palattin hääreissusta, tiistaina ja keskiviikkona töissä, torstaiaamuna lensin Hkiin aamukoneella ja sieltä heti junalla Lahteen työkokoukseen ja sieltä sitten kotiin perjantaina. Olipa muuten Lahdessa aivan upea päivällinen työporukkani kanssa ravintola Rouxissa.http://www.roux.fi/Ruoka oli niin hyvää että melkein itketti!

Onneksi tulin viikonlopuksi kotiin, vaikka ehdinkin vain käydä kääntymässä. Huomenna sunnuntaina nimittäin lähden viikoksi Summassaareen Aslak-kuntoutukseen. Alkuperäinen suunnitelmani oli, että olisin jäänyt viikonlopuksi veljeni luokse Nokialle kyläilemään ja sieltä jatkanut Saarijärvelle mutta taas huomasin sen minkä olen useasti ennenkin havainnut. Se mikä kalenterissa näyttää järkevältä ei toimikaan käytännössä.

Oli ihana tulla kotiin perjantaina. Viikonloppu on ollut voimauttava.Sain siivottua, sain laitettua kesävaattet pois ja syyskamppeet tilalle, tein kaalikääryleitä, leivoin syysompuista piirakkaa ja mahtavinta kaikesta, lauantai-iltapäiväksi ja -illaksi meille pelmahti pojan perhe. Vietimme yhdessä iltapäivän ja illan kokkaillen. Poikani ja miniäni valmistivat ihanaa suppilovahverokeittoa ja päälle simpukoita . Minä nautiskelin Kuusenkerkän kanssa.  Tämä päivä ja ilta olivat  niitä leppoisia kiireettömiä hetkiä rakkaitten kanssa , jotka säilyvät mielessä kauan. Spontaaneja, suunnittelemattomia mutta ihan  huippuhetkiä ehkä juuri sen vuoksi!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa ja näyttääpä ihanalta! Juuri näistä asioista se hyvä elämä koostuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä elämä syntyy tosiaan arkisista asioista. Kauan on minulta mennyt sen ymmärtämiseen. Arjen asioita voi tehdä niin monella tavalla.

      Poista