keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Joulunalustunnelmia
Kesken joulupuuhien pikainen pistäytyminen täällä. Ei ole ihan onnistunut minun kiireetön stressitön joulunvietto. On ollut kaikenlaista  ja on tapahtunut monenlaista. Isäni on sairastellut ja tulevan ensimmäisen lapsenlapsenkin syntymään liittyy vähän jännistystekijöitä. Toivon hartaasti  koko sydämestäni, että kaikki menisi hyvin.

Odotellaan ihan kohta saapuvaksi ensimmäisiä jouluvieraita, miehen tyttären perhettä. Kohta yksivuotias on kuulemma nukkunut päivästä 90 % automatkalla , joten virtaa riittänee. Huushollissa pyörii kohta siis viisi aikuista, yksi  kohta yksivuotias ja viisi koiraa. Ja aattona väki lisääntyy, samoin joulunpyhinä!
Ulkona pakkasta 30 astetta, sauna on lämpiämässä!
Leipomoset on tehty, kinkku on sulamassa , huomenna valmistan laatikot. Onneksi joululoma jo alkoi!Ps. Tänään on tällä leveysasteella vuoden pimein päivä. Kaamosvaloa riittää reilut kaksi tuntia. Nuo ylläolevat kuvat kuvasin tänään työmatkalla n. klo 10.20.

5 kommenttia:

 1. Todella jännä tunnelma tuossa alimmassa kuvassa!
  Kaikkea hyvää teille sinne, toivottavasti kaikkien vointi pysyy mahdollisimman hyvänä ja joulustanne tulee ihana!

  VastaaPoista
 2. On niin aitoa kun vaan voi olla! Keli ei enää komeammaksi tule, ja stressikin on joululukemissa. Jouluna pitää olla ääntä ja elämää, tykkään minä. Toivottavasti löytyy yhdessä tekijöitäkin, meillä ainakin saa komentaa, ennen kuin kukaan nousee;)

  Tunnelmallisia pyhiä!

  VastaaPoista
 3. Ihanaiset tunnelmat! Toivottavasti kaikilla asiat sujuvat parhain päin! Oikein tunnelmallista joulua sinulle ja koko perheelle! terv. Terttu

  VastaaPoista
 4. Hyvää Juolua sinulle sinne pohjolaan.

  VastaaPoista
 5. Hyvaa ja levollista joulua! Toivottavasti stressi hellittaa ja saatte kaikki onnellisen joulun.

  VastaaPoista