maanantai 27. joulukuuta 2010

Paras joululahja ikinä

Niin se vaan kuulkaa kävi että sain parhaan joululahjan mitä saada voi! Nimittäin rakas Gimuli-minäni synnytti eilen pikkuisen tummasilmäisen pojan, ensimmaisen lapsenlapseni! Poikani on innoissaan niinkuin tietysti me kaikki muutkin läheiset! Olen nyt siis biologinen mummikin. Viime joulun aikoihin elettiin samoissa tunnelmissa kun mieheni sai ensimmäisen lapsenlapsensa, myöskin pikkuisen pojan -tyttärenpojan. Meille näyttää siis putkahtelevan vuosittain näitä joululapsia maailmaan!

Pojanpoikani syntyessä luonani oli parhaillaan tapaninpäivän aterialla koko sukuni ja myös miehen lapset. Toivotimme tekstiviestein pienen tulokkaan tervetulleeksi suureen sukuumme, ensimmäinen tulokas muuten seuraavssa polvessa! Olen varmaan tällä hetkellä maailman onnellisin mummi!

22 kommenttia:

 1. Aika hieno joululahja. Onnea koko suvulle :)

  VastaaPoista
 2. Syytä juhlaan!! Lämpimät Onnittelut tuoreelle Mummille!

  VastaaPoista
 3. Suuren suuret onnittelut Mummille! Terttu

  VastaaPoista
 4. Kiitokset Katinka, Millan ja Pilviharso! Olen vähän sekaisin vieläkin ja mietin kovasti kuinka pääsisin mahdollisimman pian katsomaan pienokaista. Työkuviot vähän haittaavat koska olin varautunut lähtemään sinne vasta loppiaisen aikoihin, pienokainen syntyi nimittäin pari viikkoa ennen laskettua aikaa!

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea mummille! Olipa hieno joululahja.

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea mummolle ja koko perheelle joululasen johdosta!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana joululahja! Onnea pienokaiselle! Onnea hänen vanhemmilleen! Onnea mummille! :)

  VastaaPoista
 8. Superiso ja lämmin onnitteluhalaus uunituoreelle mummilleja tervetuloa tähän kunnioitettuun ja ihanaan "mummikaartiin". Itse sain vuosi sitten vastaavan lahjan, kun nuorimmainen lapsenlapseni, pojantytär Fiina syntyi 25.12. Nyt meillä on ilo seurata yhteensä kolmen lapsenlapsen elämäniloisia edesottamuksia elämästä.

  VastaaPoista
 9. Onnittelut mummille!

  noeijoo

  VastaaPoista
 10. Voi ihanuus :D On tuo varmasti ihan huippua. Lämpimät onnittelut tuoreelle mummille sekä tietysti vauvalle ja muulle perheelle!

  VastaaPoista
 11. Oi, mikä lahja! Sydämelliset onnittelut!

  VastaaPoista
 12. Lämpimät onnittelut, vauva on paras lahja, mitä voi saada!

  VastaaPoista
 13. Onnee, varmaan ihquu olla mummi ;))

  VastaaPoista
 14. Onnea mummiudesta ja uuden elämän ihmeestä!

  VastaaPoista
 15. Onneksi olkoon paljon tuoreelle mummille :D

  VastaaPoista
 16. Hienoa että kaikki meni hyvin.
  Paljon onnea mummille, vauvalle ja vanhemmille!

  VastaaPoista
 17. Täältäkin onnittelut mummille. Mummina olo on jotenkin niin armollista. Sellaista ansaitsematonta lahjaa. Lapsille sukupolvien ketju on niin luonnollista ja tärkeää.

  VastaaPoista
 18. Oikein paljon Onnea tuoreelle mummille,ilo on suurimmillaan,kun näkkee sen pienokaisen♥,varmasti on mukavaa olla mummina.Mukavaa loppuvuotta ja parempaa uutta vuotta 2011♥

  VastaaPoista
 19. Lämpimät kiitokset teille kaikille onneeni osallistuneille!

  VastaaPoista