sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Pikkunoitia liikkeellä
Pikkunoitia on liikkunut Jokivarressa kovin paljon , suklaakippo on jo  lähes tyhjä....
Tänä vuonna pääsiäinen menee varmaan ohitse tavallista huomaamattomimmin kun ajankohta on näin myöhään. Hankikantokelit , jotka liitän vahvasti pääsiäiseen, ovat olleet ohi jo jonkun aikaa. Aamulla tein vielä lenkin  joelle rantajäitä pitkin saareen koirien kanssa. Kun hetkeksi käännyin pajunkissoja
taittelemaan rantapuskista oli vanhempi koirista, se sokea ,jo lumpsahtanut jään päällä olevaan veteen. Pääsi kyllä sieltä omin avuin puoliksi kastuneena ylös ja loppumatkan kulkikin sitten tiiviisti kannoillani.

Katselin äsken Metsähallituksen kämppiä netistä, kun äsken tuolla rannalla aavoja maisemia katsellessani iski Lapin kaipuu, tai oikeastaan erämään kaipuu! Kyllä sieltä kämpän olisi saanut pääsiäiseksi mutta keliolosuhteet voivat olla jo mitä vaan Lapissakin, joten kyllä taidetaan pysyä kotitörmillä.Sitäpaitsi mies on lähdössä Lappiin heti pääsiäisen jälkeen joka tapauksessa.

Pitkänä perjantaina  on tulossa ruokavieraita suurempikin joukko. Kutsuin kaikki samalla kertaa, jotta saadaan loppupyhät olla rauhassa. Minun vanhempani, sisko, ystävätär miehensä ja tyttärensä kanssa, siinä porukkaa. Pitäisi suunnitella tarjottavat, lammas ei meillä maistu, joten jotain muuta syömistä on kehitettävä.Illalla on sitten vaalivalvojaiset. Pitkästä aikaa vaalia on jopa jännittävä seurata. Täällä Lapissakin on jäänyt vanhoja ehdokkaita useampikin pois, joten paikoista käydään kovaa kisaa. Ja kaiken keskellä vielä Perussuomalaisten tilanne, miten mahtavat pakkaa sekoittaa!

3 kommenttia:

 1. Meillä kävi vain yksi virpojajengi, mutta nämä naapurin lapset olivat ihania. Jäipä pääsiäismunia sitten itsellekin, nam...

  Odotan sekä illan Idolsia että vaalivalvojaisia. Kerrankin jännä sunnuntai-ilta!

  VastaaPoista
 2. Iinuska; hyvä kun muistutit tuosta Idolsista, sen olin tyystin unohtanut. Pikkunoitien joukko oli tosin kirjava ja laaja meillä, asuvalinnat hipoivat täydellisyydestä vähän sinne päin -meininkiin ja saalistakin kerättiin kahvipannuista muovipusseihin. Myös virpomistyylit olivat persoonallisia, hyvin harjoitelluista melko lailla spontaaineihin esityksiin. Vaan lysti oli kaikkia noitia seurata!

  VastaaPoista
 3. Ihan unikon näköisiä punaisia koristeita. Näistä se pääsiäinen alkaa:) Kävi meilläkin kaksi trulliporukkaa, ensimmäistä kertaa moneen vuoteen. Onneksi olin varautunut.

  Vaalivalvojaiset olin kokonaan unohtanut! Kävin kyllä aamulla äänestämässä.

  VastaaPoista