tiistai 20. marraskuuta 2012

Ellei koskaan lähde, ei tiedä miltä paluu tuntuu

Kuntoutusviikko ja Summassaaren känkkyräpolut ovat takana. Tämä oli  tähänastisista kuntoutusjaksoista ehdottomasti parhain. Ja niinhän se on varmaan suunniteltukin. Vajaan puolen vuoden päästä on viimeinen jakso ja silloin mitataan  miten tavoitteisiin on päästy. Minulle parhain tuliainen reissulta oli  päivittäisen venyttelyn ja lihaskuntoharjoittelun merkitys. Aamujumppaa olen nyt opetellut tekemään parina aamuna. Se on ollut helppoa kun olen mennyt vasta myöhempään töihin. Mutta toisaalta viidenkin minuutin tehokas liikesarja herättelee jo lihakset päivän töihin! Tässä linkki yhteen helppoon ja tehokkaaseen Pilates-aamujumppaan.Hankalaa paluumatkaa Saarijärveltä kotiin helpotti kurssikaverilta saamani kyyti Tampereelle. Niinpä tupsahdin keskelle sateista Tampereen jouluruuhkaa lauantai-iltapäivänä. Yöjuna kotiin lähtisi vasta iltakymmeneltä. Viikon metsässäolon ja rauhan jälkeen ei Tampereen sinänsä ihan kaunis ja mukava keskusta  houkuttanut vaan soitin extempore veljelleni, joka asuu Nokialla. Veli kertoi lämmittelevänsä vanhaa pihasaunaa. Niinpä hyppäsin bussiin ja ehdin viettää leppoisan saunaillan veljen ja hänen vaimonsa kanssa saunoen ja jutustellen. Junamatkakin sujui makeasti nukkuen kun sain pitää makuuhytin kokonaan itsellelläni.
Kotiin oli taas hyvä tulla. Ellei koskaan lähde, ei tiedä millaista on palata. Lumet olivat meiltäkin lähes lähteneet ikävä kyllä ja lumisateet muuttuneet vesisateiksi. Maa on vaarallisen liukas jokapuolella. Maisema on jähmettyneen oloinen, jään vangitsema. Kohta lähden töihin. Tällä viikolla on peräti kolme ryhmää illalla joten tiivis viikko on edessä .Perjantaina ja lauanatain onneksi on edessä pienempi reissu työporukan kanssa Ouluun. Muutama tutustumiskohde, illalla teatteria, kaupoissa kiertelyä ja hotellissa yötä!
Leppoisaa ja rauhallista viikkoa kaikille blogisystävilleni, muistakaa venytellä!

6 kommenttia:

 1. Monenlaista antoisaa on siis viikko pitänyt sisällään. On ollut kiva seurata kuulumisiasi, vaikka nyt huomaan, että kommentteja en ole jättänyt, kun puhelimella olen sohvalla lukenut.

  Kiitos tuosta pilates-linkistä, sitä täytyy kokeilla! Ties mitä se uusi elämä olisikaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin tulee usein seurattua blogeja puhelimen kautta ja silloin kommentointi jää kun ei viitsi tihruta pienen tekstin kanssa. Tuo on hyvä ja helppo linkki. Ja sopivan yksinkertainen että sen muistaa. Minukllakin on varmaan erilaisia jumppa ym.ohjeita mapillinen mutta on hankalaa niitä liikkeitä kirjallisista ohjeista opetella. Tuon video jää mieleen ja liikkeet oppii äkkiä!

   Poista
 2. Tervetuloa Ouluun! Toivotaan, että Oulu näyttää parastaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Evangelina! Kyllä varmasti Oulu parastaan näyttää. Minä tykkään Oulusta, siellä tulee melko usein käytyä, aikanaan jopa kuukausittain neljän vuoden aikana kun suoritin siellä pitkää täydennyskoulutusta.

   Poista
 3. Olipa onnistunut kuntoutusreissu kaikkinensa ja vielä veljenkin sait samalla tavata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen kerta jo tälle syksylle kun tapasin veljeni. Se on melko harvinaista tätä nykyä!

   Poista