tiistai 20. lokakuuta 2009

Siis kauneutta on, siis elämää on


Viime lauantaina tehtiin miehen kanssa myöhästyneitä pihatöitä. Kannettiin kellariin viime syksynä kaadetuista pihakuusista tehdyt halkokasat, keräiltiin puutarhakalusteita suojaan sieltä täältä, samoin erinäisiä työvälineitä. Laiton callonat ruukkuihin ja hain katajoita metsästä koristeiksi, lyhdyt terasseille ja avot - tervetuloa talvi!

Sää oli vaihteeksi ripauksella talvea höystetty aurinkoinen syyssää. Joella huusivat joutsenet ja minun oli pakko hakea kamera jalustoineen ja liukastella rantaan niitä kuvaamaan. Mokomat nukkuivat koko ajan niin supussa joella etten saanut hyviä kuvia tällä kertaa. Sen sijaan kuvailin upeaa maisemaa tuhannennen kerran. En taida koskaan kyllästyä näihin rantoihini!Tänään kotiuduin jälleen kerran tunturista, jo toisen kerran kuukauden sisällä olin Levillä. Nyt oltiin matkalla työkavereiden kanssa. Yritämme päästä kerran vuodessa jonnekin pois työympyröistä suunittelemaan, ideoimaan ja kehittämään ja mikäpä siihen tarjoaa paremmat puitteet kuin tunturimaisema. Lokakuu on rauhallista aikaa tunturikeskuksissa, on myös aleaika, jolloin saa halvalla suurenkin mökin vuokratuksi. Luovuus ja ilo kukoistivat näiden kahden päivän aikana, työhteisöni on mahtava! Meillä kahdeksalla naisella oli mahtavan hauskaa ja vielä saimme hyviä asioita suunnitelluksikin!

Nyt olen kotona vähän uupuneena kaikesta aktiivisuudesta ja sosiaalisuudesta. Sytytin uudet kynttilät palamaan ja facebookista sain sopivasti ystävältäni linkin tähän kauniiseen, haikeaan, surulliseen taideteokseen. Huomenna on opiskelupäivä edessä. Työntäyteinen loppuviikko odottaa niin töiden kuin opintojenkin osalta. Mutta nyt rauhoitun ja lepään hetken tämän videon äärellä. Syventykää tekin hetkeksi tämän tarinan äärelle !

5 kommenttia:

 1. Siinäpä oli Talenttia vaikka muille jakaa!

  Tuollainen irtiotto työkavereitten kanssa kuulostaa ihanalta. Kun ollaan irti arkikuvioista, pääsee ajatus ja luovuus vapaasti lentämään ja voi kehitellä jotakin ihan uutta.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa tuollainen työporukka!

  Ja videossa oleva tarinankertoja oli yksi oman aikansa Kylli-täti!

  VastaaPoista
 3. Aivan upeita kuvia jokimaisemista. Kuvaa vaan edelleen; kuvia jaksaa katsella!
  Mukavaa syksyn jatkoa! Terttu

  VastaaPoista
 4. Katriina, mukava työyhteisö on työssä viihtymisen ykkösasioita!

  Rita; upea on tuo nuori Kylli-täti.

  Terttu; en varmaan osaa enää kuvaamista jättääkään. Itsekin saan voimaa ja iloa kuvista, omista ja toisten!

  Pilviharso; kolahti minuunkin!

  VastaaPoista