keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Voimaviikkoja , voimapäiviä, voimailtojaPikkulauantai, niinkuin tätä iltaa nimitettiin silloin muinoin kun vielä iltaisin saattoi jopa tehdä jotain kodin ulkopuolellakin.  Jaksettiin  sentään miehen kanssa talsia pikkusateessa koirien kanssa lenkki, ja nyt odotellaan saunan lämpiämistä ja sitten takkatulen ääressä Taivaan tulet.

Viikon alku on ollut töissä leppoisa tunnelmaltaan vaikkei kai tahti ole yhtään aiempaa hiljaisempaa ollut. Oma suhtautuminen sen sijaan on ollut levollista. Kahden edellisen viikonlopun  tunturi-ja vaaratankkauksilla lienee osuutta asiaan. Ensin miehen kanssa tunturinvalloitusviikonloppu ja nyt viime viikonloppu  naisystävieni kanssa   Posion maisemissa . Ensilumen peittämässä vaaramaisemassa patikoitiin ja tulisteltiin ja puhuttiin, puhuttiin, puhuttiin... niinkuin vain me naiset osaamme.

Tämä leidi on nyt valmis räntäsateisiin ja alkavaan kaamokseen. Seuraava suurempi tankkaus on marraskuussa  kun lennähdän jälleen Ulkomaanystävän hoteisiin Saksaan.

Tuota reissua odotellessakin on tiedossa yhtä sun toista mukavaa. Sisko tulee kohta käymään, ensi viikolla työporukan kanssa vietetään meillä iltaa, mies juuri pyysi elokuviin katsomaan Napapiirin sankareita!

Voimailtoja, -päiviä ja viikkoja teillekin ystävät! 
 Niitä tarvitaan  tähän vuodenaikaan!

9 kommenttia:

 1. Kiitos samoin!! Ihania juttuja olet koonnut elämääsi :) Täytyisi varmaan meidän kaikkien kerätä ne positiiviset asiat tämän märän ja pimeän kauden voittamiseksi!!!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia ja toi kahvit nuotiolla,miten ihanaa.Olen itsekkii ollut saaressa ja siellä keitetty kahvit nuotion päällä,paremman makuista on muuten:)Täytyy ihmisen tankata jossain vaiheessa aina,silloin kun tuntee etttä voimat rupee vähenemään,ei sitä jaksa alvariinsa,siihenkin tulee toppi.Mukavaa Torstai aamun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos voimalähetyksestä :) Siitä on ihan varmasti hyötyä tähän vuodenaikaan.

  Sinulla on ollut ihania luontohetkiä ja nyt edessä vielä kaikkea mukavaa ulkomaanreissuista elokuviin ;) Nautiskelehan niistä!

  VastaaPoista
 4. Oikeanlaisia lääkkeitä syksyyn. Jollei tunturista, naisporukan patikoinnista ja mualimanparannus keskusteluista, ja yleensä luonnosta löydy voimia, niin sitten on asiat jo aika pahalla mallilla.
  Välillä myös kulttuuria, matkustelua, ja ihan pelkkää kotioleilua. Niistä se koostuu, mukava elämä.
  Eipä siihen juhlapukuja ja kirkkaita valoja tarvitse.

  VastaaPoista
 5. Sinulla on oikein hyviä voimalatureita, hienoa! Kyllä noilla eväillä pimeä aika taittuu kivasti. Eipä sen puoleen, ei kaamoksessa mitään vikaa. Sen voi ottaa luonnon tarjoamana lepoaikana.

  VastaaPoista
 6. Kaikki voimatoivotukset ovat nyt tarpeen, kiitos! Kaunista viikonloppua sinne pohjoiseen!

  VastaaPoista
 7. Meillä Mies pääsi pari viikkoa sitten työmatkalle sinne pohjoiseen. Matkaan kuului myös edestakainen siirtyminen pikkuautolla linjalla Oulu- Kittilä- Oulu. Vaikka ei vaeltelemaan päässytkään, tuo matka oli hieno kokemus.

  VastaaPoista
 8. Kiitos ja kuin myös voimailtoja sinullekin!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteistanne!Tsempataan erilaisin voimakeinoin tämä pimeäkylmäloska-aika läpi!

  VastaaPoista